Smaak

Smaak - Bob Cramwinckel | Northernlights300.org

... Stichting SMAAK is opgericht in 2015 en vindt dat er in de kunstenwereld meer geluisterd mag worden naar de mening en de smaak van ouderen ... CATERING | SMAAK! catering & events ... . Ouderen die in kunst geïnteresseerd zijn, hebben vaak een enorme bagage aan artistieke ontwikkeling en kennis. Dat is het uitgangspunt van Stichting SMAAK, o.a. organisator van het Pop-up Museum SMAAK. Bestel Smaken, Wit droog en fris, Rose (half)zoet, Rood rijk en robuust, Sherry, Wit droog en vol, Port, Wit (half)zoet, Rose droog, Rood vol en rond, Rose fruitig, Rood fruitig en soepelSmakenPLUS wijnassortiment online op plus.nl. Laat je boodschappen thuis bezorgen of haal het op bij jouw PLUS. Smaak Amsterdam: Kookworkshops & Private Dining. Wij zijn Kook exper ... Maaltijdservice Van Smaak - De lekkerste maaltijden aan ... ... .nl. Laat je boodschappen thuis bezorgen of haal het op bij jouw PLUS. Smaak Amsterdam: Kookworkshops & Private Dining. Wij zijn Kook experts, met een heerlijke Locatie in Amsterdam voor kookworkshops en Private dining. Wij kunnen een workshop op maat organiseren voor 20 tot maar liefst 50 personen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Cramwinckel
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
Smaak.pdf

OMSCHRIJVING

Smaak 1e druk is een boek van Bob Cramwinckel uitgegeven bij Dato. ISBN 9789462262416 Geur en smaak zijn grootse weldoeners. Ze wijzen de weg naar aangenaam voedsel. Al doende wordt ervaren wat lekker is. En iedereen ontdekt zo zijn persoonlijk patroon. Vandaar het logische spreekwoord 'over smaak valt niet te twisten'. Lekker is een flexibele ervaring. Wat ooit lekker werd gevonden kan opeens afgewezen worden. Er zijn weinig verschijnselen die zo nadrukkelijk de nauwe samenwerking van geest en lichaam laten zien. Door ruim 25 jaar intensief met smaakonderzoek bezig te zijn geweest is het gebied van geur en smaak door Cramwinckel beetje bij beetje verkend. Met 75 korte uitspraken prikkelt hij de lezer om mee te denken over de geest-lichaam samenwerking voor het waarderen van voedsel. Iedere uitspraak wordt geïllustreerd met aansprekende tekeningen van Olivier Heiligers. Het opent een flexibele wereld waarbij ieder mens continue zijn eigen smaakwerkelijkheid creëert.

Wil je het boek lezen?Smaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Cramwinckel. Lezen Smaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN