Pedagogisch actief!

Pedagogisch actief! - James Tinteltuin | Northernlights300.org

... een dag op het kinderdagverblijf concrete pedagogische acties beschreven ... Pedagogisch actief! door Cor Schuurman (Boek ... ... . Pedagogisch actief gaat in deze uitgave uit van senior pedagogisch medewerkers die de pedagogisch medewerkers op locatie ondersteunen. Dat maakt dit werkboek in de eerste plaats interessant voor de (senior) pedagogisch medewerkers en hun locatiemanagers en het geeft tegelijkertijd pedagogisch medewerkers in opleiding een concreet beeld van de werkzaamheden op het kinderdagverblijf. Binnen Pedagogisch Actief! zijn checklists beschikbaar waarmee je de ui ... Pedagogisch actief! KDV - Uitgeverij SWP ... . Binnen Pedagogisch Actief! zijn checklists beschikbaar waarmee je de uitgevoerde pedagogische acties van de verschillende medewerkers meetbaar maakt. Hieronder lees je hoe je daarmee aan de slag gaat. Deze werkinstructie is bedoeld voor senior pedagogisch medewerkers en locatiemanagers. Pedagogisch actief gaat in deze uitgave uit van senior pedagogisch medewerkers die de pedagogisch medewerkers op locatie ondersteunen. Dat maakt dit werkboek in de eerste plaats interessant voor de (senior) pedagogisch medewerkers en hun locatiemanagers en het geeft tegelijkertijd pedagogisch medewerkers in opleiding een concreet beeld van de werkzaamheden op het kinderdagverblijf. Pedagogisch actief. Kinderopvang Het keurmerk voor ouders en de maatschappij Ouders vinden kinderopvang essentieel voor de ontwikkeling op de volgende gebieden voor kinderen: Emotionele competenties: Kijk, ik mag er zijn! Vertrouwen in jezelf en in anderen, omgaan en herkennen van gevoelens. Koop het boek "Handleiding pedagogisch actief" online met studentenkorting » Als student krijg je maximaal 5% korting bij aankoop van twee of meer Nederlandstalige studieboeken die zijn voorgeschreven door een HBO / WO-opleiding. Dit boek komt in aanmerking! Pedagogisch actief gaat in deze uitgave uit van senior pedagogisch medewerkers die de pedagogisch medewerkers op locatie ondersteunen. Dat maakt dit werkboek in de eerste plaats interessant voor de (senior) pedagogisch medewerkers en hun locatiemanagers ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Tinteltuin
DIMENSIE
3,86 MB
BESTANDSNAAM
Pedagogisch actief!.pdf

OMSCHRIJVING

Pedagogisch actief! 1e druk is een boek van James Tinteltuin uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088503924 In Pedagogisch Actief staan voor de belangrijke momenten tijdens een dag op de buitenschoolse opvang concrete pedagogische acties beschreven. Elke kinderopvangorganisatie heeft een pedagogisch beleid waarin de pedagogische visie en uitgangspunten zijn beschreven. In Pedagogisch actief is te lezen hoe een beleid concreet wordt: wat doe je, en hoe doe je het? Ook zijn er beschrijvingen van activiteiten opgenomen die passen bij de belangrijkste competenties die kinderen ontwikkelen tijdens hun verblijf. Met deze kwaliteitsbevorderende methode wordt bereikt dat alle pedagogisch medewerkers de kinderen en hun ouders op dezelfde manier benaderen. Pedagogisch actief gaat in deze uitgave uit van senior pedagogisch medewerkers die de pedagogisch medewerkers op locatie ondersteunen. Dat maakt dit werkboek in de eerste plaats interessant voor de (senior) pedagogisch medewerkers en hun locatiemanagers en het geeft tegelijkertijd pedagogisch medewerkers in opleiding een concreet beeld van de werkzaamheden op de buitenschoolse opvang. Dit werkboek is onderdeel van de methode 'Pedagogisch Actief'. In deze methode staan de onderdelen beschreven, die bijdragen aan het versterken van het pedagogisch klimaat en hoe je dit kunt implementeren. Naast de boeken is er een ondersteunende website: www.pedagogischactief.nl met verdiepingsinformatie. Daar staan formulieren, checklisten, tips en ander advies om aan de slag te gaan met de methode.

Wil je het boek lezen?Pedagogisch actief! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Tinteltuin. Lezen Pedagogisch actief! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN