Het dagboek van Mercy

Het dagboek van Mercy - Susan Meissner | Northernlights300.org

...schokkende wending. Drie eeuwen later krijgt studente Lauren Durough het dagboek van Mercy in handen ... Boek | Het dagboek van Ellen Rimbauer - Mijn leven in Rose ... ... . Het dagboek van mercy geschreven door susan meissner zie de andere foto`s voor een beschrijving van de inhoud. Mooi geschreven boek, in goede staat. 343 Bladzijden afhalen kan in overleg. In het geheim houdt ze een dagboek bij van haar alledaagse belevenissen. Dan breekt in het dorp een vreselijke plaag uit. Mensen worden beschuldigd van hekserij en het dorp raakt in de greep van angst en verdachtmakingen ... dagboek van mercy by Boekencentrum Uitgevers - Issuu ... . Mensen worden beschuldigd van hekserij en het dorp raakt in de greep van angst en verdachtmakingen. Mercy's leven neemt een schokkende wending. Drie eeuwen later krijgt studente Lauren Durough het dagboek van Mercy in handen. on line boeken zoeken Vergelijken kopen - - Het dagboek van Mercy / druk 1 (Meissner, Susan) ISBN: 9789023993094 - Versandfertig in über 4 Wochen, Softcover Mercy Hayworth, dochter van een boekhouder, heeft van haar vader lezen en schrijven geleerd. In het geheim houdt ze een dagboek bij van haar alledaagse belevenissen. Dan breekt over het dorp een vreselijke plaag uit. Mensen worden beschuldigd van hekserij en het dorp raakt in de greep van angst en verdachtmakingen. Recensie Dagboek van mercy, het door: Natasja Toorn op 10 januari 2013 1 like Wat een prachtig boek was dit en hoe een dagboek je zo'n andere kijk op het leven kan geven.Het maakte ook niet uit waarover je las of het nou het dagboek was het leven van Lauren of dat van Abigail ze waren allemaal met een verhaal erachter,en allemaal even mooi en zeker vol liefde. Mercy Hayworth wordt aangeklaagd wegens hekserij. Drie eeuwen later krijgt studente Lauren het dagboek van Mercy in handen, met ingrijpende gevolgen voor haarzelf en een aantal mensen om haar heen. Mercy Hayworth houdt In het geheim een dagboek bij van haar alledaagse belevenissen. Dan breekt een vreselijke plaag uit. Het dagboek van Mercy bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het Dagboek van Mercy (2009) Van Susan Meissner Website:www.susanmeissner.com Romans 368 pagina's Mercy Hayworth, dochter van een boekhouder, heeft van haar vader lezen en schrijven geleerd. In het geheim houdt ze een dagboek bij van haar alledaagse belevenissen. Dan breekt over het dorp een vreselijke plaag uit. Mensen worden beschuldigd van hekserij en het dorp… Het dagboek van Mercy (eBook) Susan Meissner is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het dagboek van Mercy op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het dagboek van Mercy in...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Meissner
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
Het dagboek van Mercy.pdf

OMSCHRIJVING

Mercy Hayworth, dochter van een boekhouder, heeft van haar vader lezen en schrijven geleerd. In het geheim houdt ze een dagboek bij van haar alledaagse belevenissen. Dan breekt over het dorp een vreselijke plaag uit. Mensen worden beschuldigd van hekserij en het dorp raakt in de greep van angst en verdachtmakingen. Mercy's leven neemt een schokkende wending. Drie eeuwen later krijgt studente Lauren Durough het dagboek van Mercy in handen. Een oudere vrouw, Abigail, vraagt haar het manuscript te herschrijven in begrijpelijke taal. Lauren neemt de uitdaging aan. Hoe meer ze zich in het dagboek verdiept, hoe sterker ze zich verbonden voelt met het meisje uit Salem. Het dagboek verandert haar kijk op haar eigen leven - Lauren ontkomt er niet aan pijnlijke keuzes te maken. Ook Abigails motieven komen in een ander daglicht te staan.Een prachtige roman over liefde, veroordeling en opofferingSusan Meissner richtte zich na een loopbaan in de journalistiek op het schrijven van romans. Het dagboek van Mercy is haar negende roman.

Wil je het boek lezen?Het dagboek van Mercy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Meissner. Lezen Het dagboek van Mercy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN