Geneesvrouw

Geneesvrouw - Regina O'Melveny | Northernlights300.org

... Regina O'Melveny sinds november 2018. 9-mrt-2017 - Deze pin is ontdekt door Bibliotheek ... Geneesvrouw (e-boek) | Regina O'Melveny | 9789021806242 ... ... . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Geneesvrouw (e-boek) door Regina O'Melveny, EAN 9789021806242. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Free 2-day shipping. Buy Geneesvrouw - eBook at Walmart.com De geneesvrouw book. Read 661 reviews from the world's largest community for readers. In het zestiende-eeuwse Venetië is de jonge Gabriella Mondini een b... Geneesvrouw Re ... Geneesvrouw [e-Book] - Regina O'Melveny - (ISBN ... ... . In het zestiende-eeuwse Venetië is de jonge Gabriella Mondini een b... Geneesvrouw Regina O'Melveny. Nu beoordeeld met: Algemene beoordeling: Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw. Lees + Toevoegen aan leeslijst Regina O'Melveny Geneesvrouw ... Regina O'Melveny is een geweldige auteur. Download en lees het boek Geneesvrouw op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Geneesvrouw in PDF, ePUB, MOBI. Tremelo/Vossem Celstraf met uitstel voor geneesvrouw die patiënte ziek maakte met kruidenmix Beeld THINKSTOCK. Een Chinese vrouw (34) uit Tremelo is op de Leuvense strafrechtbank veroordeeld tot ......

INFORMATIE

AUTEUR
Regina O'Melveny
DIMENSIE
5,55 MB
BESTANDSNAAM
Geneesvrouw.pdf

OMSCHRIJVING

In het zestiende-eeuwse Venetië is de jonge Gabriella Mondini een bijzondere vrouw: ze beoefent de geneeskunde. Op een dag blijkt haar vader spoorloos verdwenen. Zonder zijn bescherming kan ze niet langer als arts werken.Gabriella gaat op reis door Frankrijk, Duitsland en Nederland om haar vader zoeken, en ze probeert de geheimen rond zijn verdwijning te achterhalen. Onderweg ontdekt ze veel over ziekten, kruiden en kuren. Ze leert ook zichzelf kennen – maar vindt ze ooit haar vader terug?Een betoverend boek, dat je meevoert door bekende steden in de renaissance, vol details over de geneeskunde en het leven van vrouwen in die eeuw. Een boek dat je met een zucht van medeleven maar ook met intense voldoening uitleest.

Wil je het boek lezen?Geneesvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Regina O'Melveny. Lezen Geneesvrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN