Gedoogdemocratie

Gedoogdemocratie - Peter Kanne | Northernlights300.org

...ijke problemen en de kloof tussen kiezers en politici ... Gedoogdemocratie: heeft stemmen eigenlijk wel zin? (Dutch ... ... . Peter Kanne schreef het boek De Gedoogdemocratie, hierin gaat hij in op de vraag in welke mate er een relatie is tussen de wil van de kiezers en het regeringsbeleid. Felix Meurders sprak met hem ... Om een artikel te vinden kunt u het beste zoeken op een combinatie van auteursnaam en titel. U zoekt bijvoorbeeld dit artikel: Corbett, Steve. "The Social Consequences of Brexit for the UK and Europe: Euroscepticism, Populism, Nationalism, and Societal Division." In Gedoogdemocratie beschrijft Peter Kanne hoe kie ... Gedoogdemocratie | 9789460928642 | Meulenhoff ... ." In Gedoogdemocratie beschrijft Peter Kanne hoe kiezers en gekozenen elkaar op cruciale onderwerpen vaak niet begrijpen, en hij behandelt de vraag die een groeiend aantal Nederlanders bezighoudt: heeft stemmen eigenlijk wel zin? Je kunt dit e-book lezen als je lid bent van de Bibliotheek....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Kanne
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
Gedoogdemocratie.pdf

OMSCHRIJVING

In 2010 kreeg de Nederlandse kiezer na maanden van formatiegesprekken een gedoogregering. De grootste winnaar van de verkiezingen heeft hiervoor geen ministers geleverd en de grootste verliezer krijgt de gelegenheid om een zwaar stempel te drukken op het regeringsbeleid. De vraag is of het beleid van het vvd-cda-pvv-gedoogkabinet een weergave is van wat de kiezers voor ogen stond. Volgens Peter Kanne willen de partijen iets anders met Nederland dan hun kiezers en zijn ze daarnaast allesbehalve consequent in hun opvattingen. De kiezer weet vaak maar half wat zijn politieke partij wil. De kiezers zweven, maar de politici zweven nog veel meer. Laat de kiezer zich knollen voor citroenen verkopen? In Gedoogdemocratie beschrijft Peter Kanne hoe kiezers en gekozenen elkaar op cruciale onderwerpen vaak niet begrijpen, en hij behandelt de vraag die een groeiend aantal Nederlanders bezighoudt: heeft stemmen eigenlijk wel zin?

Wil je het boek lezen?Gedoogdemocratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Kanne. Lezen Gedoogdemocratie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN