De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar

De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar - Gabrielle Zevin | Northernlights300.org

...cten en leeft in een isolement. Boeken kunnen hem zelfs ook niet meer bekoren ... Atlas Contact Dit boek kan niet worden gevonden : Atlas ... ... . Het e-book De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar, geschreven door Gabrielle Zevin, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar is in ieder geval een heerlijk boek voor (bijna) iedereen. Voor even tussendoor. Ik ben het ook eens met Sandra. Zij vond het boek namelijk ideaal om cadeau te doen. Daarom dus ook de wina ... Boekrecensie: Gabrielle Zevin - De verzamelde werken van A ... ... . Zij vond het boek namelijk ideaal om cadeau te doen. Daarom dus ook de winactie die eergisteren op mijn blog verscheen. Bestel De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar van Gabrielle Zevin. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar book. Read 26,803 reviews from the world's largest community for readers. This is an alternate cover/t......

INFORMATIE

AUTEUR
Gabrielle Zevin
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Onvergetelijke liefdesverklaring aan boekenHet leven zit A.J. Fikry niet mee. Zijn vrouw is overleden, de omzet van zijn boekhandel daalt zienderogen, en nu is zijn kostbaarste bezit, een zeldzame dichtbundel, uit zijn woning ontvreemd. Zelfs de prachtige boeken waarmee hij zich dagelijks omringt, geven hem geen plezier meer. Langzaam maar zeker zakt Fikry weg in een isolement waaruit zelfs de charmante Amelia, vertegenwoordiger van een kleine uitgeverij, hem niet kan halen. Als op een dag een mysterieus pakket in zijn boekhandel verschijnt, krijgt Fikry de kans om opnieuw te beginnen.

Wil je het boek lezen?De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabrielle Zevin. Lezen De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN