De haas met de amberkleurige ogen

De haas met de amberkleurige ogen - Edmund de Waal | Northernlights300.org

... naar Auschwitz wilde . Voorbij Band of Brothers ... De haas met de amberkleurige ogen | KnutzEls ... . Grand central Belge . Belgie . Ons Europa is niet dat van hen ... De haas met de amberkleurige ogen. Posted on 28 april 2015 by KnutzEls. Op aanraden van Bettie en Wieneke dit boek in de bieb aangevraagd. Alleen kreeg ik niet deze titel, maar "Het knoopjeskabinet". Gelukkig ging het om hetzelfde boek, wel een oudere uitgave. De haas met de amberkleurige ogen (Hardcover). Geheel herziene, prachtig geïllustreerde editi ... 'Ogen van barnsteen' bleek toch correcter ... - de Volkskrant ... . Geheel herziene, prachtig geïllustreerde editie. In september verschijnt de 12e druk van deze... Keramist Edmund de Waal is beroemd als schrijver van zijn familiegeschiedenis, De haas met de amberkleurige ogen. Nu schreef hij een boek over wit porselein. „Wit is de stilte voor de schepping ... De haas met de amberkleurige ogen van Edmund de Waal is dan ook een zeldzaam boek over schoonheid en kwetsbaarheid.' DE STANDAARD. Het is 1870 als Charles Ephrussi, een steenrijke telg uit een joodse familie, een bijzondere collectie Japanse mini-beeldhouwwerkjes aanschaft. Deze netsukes ... De haas met de amberkleurige ogen book. Read 3,078 reviews from the world's largest community for readers. Eind negentiende eeuw koopt Charles Ephrussi, ... Met 'De haas met de amberkleurige ogen' schreef de Britse keramist Edmund de Waal een persoonlijke familiegeschiedenis vermomd als een aangrijpende roman. Het maakte De Waal in een klap een bekende schrijver met een internationale bestseller op zijn naam. Maar de schrijver bleef een keramist in zijn hart. Het Rijksmuseum krijgt nu een werk van de Waal geschonken....

INFORMATIE

AUTEUR
Edmund de Waal
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
De haas met de amberkleurige ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Geheel herziene, prachtig geïllustreerde editie. In september verschijnt de 12e druk van deze internationale bestseller. Edmund de Waal beschrijft op meeslepende wijze de geschiedenis van zijn familie en hun bijzondere netsukeverzameling. Van een ontluikend imperium in Odessa naar het fin de siècle in Parijs, via bezet Wenen naar het naoorlogse Tokio: tegen de achtergrond van een tumultueuze eeuw volgt De Waal de reis van de netsukes door de generaties van zijn opmerkelijke familie.

Wil je het boek lezen?De haas met de amberkleurige ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edmund de Waal. Lezen De haas met de amberkleurige ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN