Als je partner je verlaat...

Als je partner je verlaat... - Doris Wolf | Northernlights300.org

... moet je op een ruzie zoekende narcist reageren, hoe moet je op de narcist reageren, hoe moet je reageren op een narcist die je aanvalt, hulpverleners, ik wil mijn narcist verlaten, ik wil mijn narcistische partner verlaten, ik wil scheiden van mijn narcist, ik wil scheiden van mijn narcistische partner, informatie narcisme ... Als je partner je verlaat...: Doris Wolf: 9789060307717: Boek ... ... Bestel Als je partner je verlaat... Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Als je partner je verlaat…' biedt vele praktische oefeningen om: • over je wanhoop en pijn heen te komen • gevoelens van haat en verbittering opzij te zetten • weer vertrouwen te krijgen in de mensen om je heen • zelftwijfel en schuldgevoel te overwinnen • in te zien waarom je relatie misliep • weer zelfvertrouwen en plezier in het leven te krijgen • als je daarvoor kiest ... Wie zijn ernstig zieke partner verlaat, kan rekenen op afkeuring van zijn omgeving. Dat doe je niet, zeggen de meeste mensen. Maar in de praktijk ligt het iets genuanceerder. Het is behoorlijk pijnlijk als je partner je verlaat voor iemand anders, vooral als hij/zij dat achter je rug om hebt gedaan. Pijn en gebroken was ... Hij Heeft Me Verlaten - 7 Simpele Tips Voor Als Je Vriend ... ... ... Wie zijn ernstig zieke partner verlaat, kan rekenen op afkeuring van zijn omgeving. Dat doe je niet, zeggen de meeste mensen. Maar in de praktijk ligt het iets genuanceerder. Het is behoorlijk pijnlijk als je partner je verlaat voor iemand anders, vooral als hij/zij dat achter je rug om hebt gedaan. Pijn en gebroken was de vrouw. Wat er met haar gebeurd is kan ook gebeuren bij ons. Ik denk dat iedereen wel weet wat de pijnlijke kant van liefde is. Boekbeschrijving van ' Als je partner je verlaat', geschreven door Doris Wolf. Uitgeverij Synthese is gespecialiseerd in uitgaven over o.a. yoga, oosterse filosofie, astrologie, mediteren en andere esoterische onderwerpen. Als je partner je verlaat helpt je stapsgewijs dit verlies te verwerken en weer een nieuw begin te maken, met misschien wel nieuwe mogelijkheden die eerder geen kans kregen of niet aan bod kwamen. Als je partner je verlaat biedt praktische oefeningen om: • over je wanhoop en pijn heen te komen • gevoelens van haat en verbittering opzij te ... Als je partner je verlaat... Als je partner je verlaat...Wacht niet tot de tijd je wonden heelt, maar pak het leven weer op! Doris Wolf. Van alle huwelijken eindigt één op de drie in een scheiding en bij ongehuwde relaties is dit nog vaker het geval. Men voelt zich volkomen machteloos en twijfelt op alle terreinen aan zichzelf....

INFORMATIE

AUTEUR
Doris Wolf
DIMENSIE
12,26 MB
BESTANDSNAAM
Als je partner je verlaat....pdf

OMSCHRIJVING

Van alle huwelijken eindigt één op de drie in een scheiding en bij ongehuwde relaties is dit nog vaker het geval. Men voelt zich volkomen machteloos en twijfelt op alle terreinen aan zichzelf. Schuldgevoelens, angst, woede en wanhoop wisselen elkaar af en men heeft het gevoel nooit meer gelukkig en vrolijk te zullen worden. "Als je partner je verlaat…' helpt je stapsgewijs dit verlies te verwerken en weer een nieuw begin te maken, met misschien wel nieuwe mogelijkheden die eerder geen kans kregen of niet aan bod kwamen. "Als je partner je verlaat…' biedt vele praktische oefeningen om:• over je wanhoop en pijn heen te komen• gevoelens van haat en verbittering opzij te zetten• weer vertrouwen te krijgen in de mensen om je heen• zelftwijfel en schuldgevoel te overwinnen• in te zien waarom je relatie misliep• weer zelfvertrouwen en plezier in het leven te krijgen• als je daarvoor kiest: hoe een nieuwe en goede relatie aan te gaan.Doris Wolf is de schrijfster van boeken als "Eenzaamheid overwinnen' en "Overgewicht en de psychische oorzaken'. Als therapeutebheeft zij al jarenlang ervaring met cliënten die door hun partner worden verlaten. Ze weet echter ook uit eigen ervaring wat het is om je partner te verliezen.

Wil je het boek lezen?Als je partner je verlaat... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doris Wolf. Lezen Als je partner je verlaat... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN