Vermist in de Kragge

Vermist in de Kragge - Edwin P.C. Zonneveld | Northernlights300.org

...roman prachtig samengesmolten.'' 1 9 4 5 Duizend bommenwerpers in het luchtruim ... Vermist in de Kragge by Edwin Zonneveld - goodreads.com ... . De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te liggen en de gehele crew bereidt zich voor op een noodlanding op Nederlands grondgebied. ''Vermist in de Kragge, is na Gezworen wraak als losstaand deel te lezen. Een detective en oorlogsroman prachtig samengesmolten.'' 1 9 4 5 Duizend bommenwerpers in het luchtruim. De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te l ... Vermist in de Kragge - Edwin P.C. Zonneveld - (ISBN ... ... . De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te liggen en de gehele crew bereidt zich voor op een noodlanding op Nederlands grondgebied. "Vermist in de Kragge, is na Gezworen wraak als losstaand deel te lezen. Een detective en oorlogsroman prachtig samengesmolten." 1 9 4 5 Duizend bommenwerpers in het luchtruim. De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te liggen en de gehele crew bereidt zich voor op een n...

INFORMATIE

AUTEUR
Edwin P.C. Zonneveld
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
Vermist in de Kragge.pdf

OMSCHRIJVING

''Vermist in de Kragge, is na Gezworen wraak als losstaand deel te lezen.Een detective en oorlogsroman prachtig samengesmolten.''1 9 4 5Duizend bommenwerpers in het luchtruim. De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te liggen en de gehele crew bereidt zich voor op een noodlanding op Nederlands grondgebied.In Ossenzijl ziet Greet, een jonge boerin, hoe het enorme gevaarte overvliegt en neerkomt achter haar huis. Ze bedenkt zich geen moment en biedt hulp - met gevaar voor eigen leven - aan in de vorm van een schuilplaats en verzorging. Ze spreekt geen Engels maar haar contact met de gewonde Arth wordt steeds intenser. Ze beschermt hem tegen de Duitsers en helpt mee om Knickebein voor hem in de rietlanden te vinden. Deze antenne wordt zwaar door de Duitsers bewaakt en de spionage is dan ook niet zonder gevaar.2 0 1 6Inspecteur Jan Starck krijgt het vertrouwelijk verzoek van een naaste medewerker om hem te helpen. De collega en zijn familie worden bedreigd. Hij start een persoonlijk onderzoek, maar maakt een grove fout. De crimineel voert zijn bedreigingen sneller uit dan verwacht en Starck voelt zich schuldig. Tegelijkertijd zetten roofovervallen op juweliers in de omgeving hetrechercheteam op het spoor van een gewelddadig echtpaar met een baby, dat op een snelle buit uit is.Als het team in boten de ontvoerder met het losgeld achtervolgen, stuiten ze op sporen van een vermiste Amerikaan uit de Tweede Wereldoorlog. Een oude dame uit de omgeving weet wat er toen is gebeurd, maar is zwaar ziek en dementerend. Haar getuigenis over de gebeurtenissen tijdens de oorlog zijn echter van levensbelang om de ontvoerde in de Kragge op te sporen. Starck grijpt meteen de gelegenheid aan om het mysterie rond de vermiste vliegenier op te lossen.

Wil je het boek lezen?Vermist in de Kragge in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edwin P.C. Zonneveld. Lezen Vermist in de Kragge Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN