Lesgeven in tarot

Lesgeven in tarot - Monique van der Klooster | Northernlights300.org

...tuele diepgang in jezelf en de omgeving de van der Klooster, Monique: ISBN: 9789081423069 sur amazon ... Lesgeven in Tarot - Monique van der Klooster ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Compra Lesgeven in tarot: leer de (Crowley)kaarten kennen en je ziet de spirituele diepgang in jezelf en de omgeving. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei In de tarotcursus voor beginners leer je werken met de Tarot, jouw spirituele gidsen en jouw intuïtie. Je gaat diepgaand en praktijkgericht werken met de tarot, zodat je zelf inzichten kunt krijgen via ... Lesgeven in tarot - NRC Webwinkel ... . Je gaat diepgaand en praktijkgericht werken met de tarot, zodat je zelf inzichten kunt krijgen via de tarotkaarten, maar ook andere mensen kunt helpen inzicht in hun leven en levensprocessen te krijgen. Bestel Lesgeven in tarot Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Lesgeven in tarot Monique van der Klooster Monique van der Klooster Mens en Maatschappij...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique van der Klooster
DIMENSIE
7,50 MB
BESTANDSNAAM
Lesgeven in tarot.pdf

OMSCHRIJVING

Tarot is iets vreemds, iets voor tovenaars en heksen, iets waarbij je onheil over jezelf afroept, omdat je antwoorden zoekt op vragen die je beter niet kunt stellen...Onzin!Dat bewijst dit boek dat een uitgebreide handleiding is om zelf de tarot te leren lezen. Je kunt met dit werk ook leren om een groep te leiden die de spirituele lessen en de geheime leer van het lezen van de Crowley tarot graag wil ontdekken en onder de knie wil krijgen. Het is ook een hulpmiddel bij het bewandelen van het pad naar jezelf. Tijdens het lezen van dit boek ontdek je namelijk ook je verborgen talenten en je duistere kant, die tevens je sterke kant zal blijken te zijn, als je deze ten goede gaat gebruiken. Met dit boek doorgrond je de Crowley tarot en krijg je meer grip op hetgeen ze 'het paranormale' noemen. Je wordt zekerder als je merkt dat het paranormale heel normaal blijkt te zijn. Het is niet zo zweverig en eng als menigeen denkt. Het voldoet veelal aan natuurwetten en logica.

Wil je het boek lezen?Lesgeven in tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique van der Klooster. Lezen Lesgeven in tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN