Klein lexion van het managementjargon

Klein lexion van het managementjargon - Rudi Laermans | Northernlights300.org

...t kersverse 'Klein lexicon van het managementjargon' ... Klein lexicon van het managementjargon - paperback - Karel ... ... . Vaerman, Mia - Cauter, Lieven de - De x-factor van het managementjargon (doorprikt) Niemand houdt zich nog met inhoud en vorm bezig, maar denkt out of the box na over sterke content en frisse formats. Dat zulke managementspeak onze hele cultuur heeft besmet, wordt helder uitgeklaard in Klein lexicon van het managementjargon. Het boek doorprikt dit jargon woord voor woord en maakt van zijn ... Klein lexion van het managementjargon Karel Vanh ... Klein lexicon van het managementjargon - EPO ... ... Klein lexion van het managementjargon Karel Vanhaesebrouck • Boek • paperback. Samenvatting . Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. We zijn er zozeer aan gewend geraakt dat we denken dat het om neutrale, zelfs positief geladen woorden gaat. Nochtans zijn ze sterk ideologisch gekleurd: ze doken niet toevallig voor het eerst ... Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. We zijn er zozeer aan gewend geraakt dat we denken dat het om neutrale, zelfs positief geladen woorden gaat. Nochtans zijn ze sterk ideologisch gekleurd: ze doken niet toevallig voor het eerst ... OMSCHRIJVING. Klein lexion van het managementjargon 1e druk is een boek van Rudi Laermans uitgegeven bij Epo, Uitgeverij. ISBN 9789462670952 Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Koop nu "Klein lexion van het managementjargon" van "Karel Vanhaesebrouck, RUDI LAERMANS" / ISBN 9789462670952 Klein lexicon van het managementjargon book. Read reviews from world's largest community for readers. Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevalu... Klein lexicon van het managementjargon . 2. 16.11.2016. Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Klein lexicon van het managementjargon. Een kritiek van de nieuwe newspeak "Ieder van ons beschikt, of zou moeten beschikken, over een linguïstisch immuunsysteem. Telkens dat alarm slaat bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudi Laermans
DIMENSIE
10,84 MB
BESTANDSNAAM
Klein lexion van het managementjargon.pdf

OMSCHRIJVING

Klein lexion van het managementjargon 1e druk is een boek van Rudi Laermans uitgegeven bij Epo, Uitgeverij. ISBN 9789462670952 Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. We zijn er zozeer aan gewend geraakt dat we denken dat het om neutrale, zelfs positief geladen woorden gaat. Nochtans zijn ze sterk ideologisch gekleurd: ze doken niet toevallig voor het eerst op in dure boeken over management, marketing en merchandising. Schijnbaar neutrale woorden als 'efficiëntie' of 'rendement' zijn er tegelijk oorzaak en effect van dat het neoliberalisme tot in de diepste vezels van ons denken en doen is doorgedrongen.In dit miniwoordenboek van het managementjargon doorprikken Rudi Laermans, Lieven De Cauter en Karel Vanhaesebrouck deze nieuwe newspeak. Doel: de lezer de ogen openen en wapenen tegen de vele woorden die zijn aangetast door het virus van het 'managerialism'. Want telkens we ze gebruiken, besmetten we ook onszelf en anderen.

Wil je het boek lezen?Klein lexion van het managementjargon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudi Laermans. Lezen Klein lexion van het managementjargon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN