Het zelf wordt zich bewust

Het zelf wordt zich bewust - Antonio Damasio | Northernlights300.org

..., 'Het zelf wordt zich bewust', presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke ... Het zelf wordt zich bewust, Antonio Damasio - Paperback ... ... ... Het zelf wordt zich bewust - Hersenen, Bewustzijn, Ik (eBook) Antonio Damasio is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het zelf wordt zich bewust - Hersenen, Bewustzijn, Ik op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het zelf wordt zich bewust - Hersenen, Bewustzijn, Ik in PDF, ePUB, MOBI. Beschrijving. In zijn vierde bestseller, "Het zelf wordt zich bewust", presente ... Het zelf wordt zich bewust - Antonio Damasio - (ISBN ... ... . Beschrijving. In zijn vierde bestseller, "Het zelf wordt zich bewust", presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke bewijs voor zijn stelling dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces in de hersenen is, en hij legt uit hoe dat proces zich voltrekt. Het Zelf Wordt Zich Bewust. Auteur:Antonio Damasio. Nederlands; 416 pagina's; Wereldbibliotheek; september 2010; Samenvatting 'We vinden bewustzijn vanzelfsprekend omdat het zo beschikbaar is, zo gemakkelijk te gebruiken, zo stijlvol in zijn dagelijkse verschijnen en verdwijnen, en toch staan we, wanneer we erover nadenken, voor een raadsel. Het zelf wordt zich bewust hersenen, bewustzijn, ik. Door Antonio R. Damasio (Auteur) Boek 'We vinden bewustzijn vanzelfsprekend omdat het zo beschikbaar is, zo gemakkelijk te gebruiken, zo stijlvol in zijn dagelijkse verschijnen 'Lees meer … Facebook Twitter Pinterest Linkedin E-mail € 27 50. Voeg toe Verwijder. in ... In zijn vierde bestseller, 'Het zelf wordt zich bewust', presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke bewijs voor zijn stelling dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces in de hersenen is, en hij legt uit hoe dat proces zich voltrekt. Op zoek naar een Het zelf wordt zich bewust-boek geschreven door auteur Antonio Damasio? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! In zijn vierde bestseller, 'Het zelf wordt zich bewust', presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke bewijs voor zijn stelling dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces in de hersenen is, en hij legt uit hoe dat ... In zijn vierde bestseller, 'Het zelf wordt zich bewust', presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke bewijs voor zijn stelling dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces in de hersenen is, en hij legt uit hoe dat proces zich voltrekt. Het evolutionaire perspectief dat hij hier introduceert, betekent een radicale en fundamentele omslag in het denken over ons bewustzijn. Een herdruk ... In zijn vierde bestseller, 'Het zelf wordt zich bewust', presenteert Antonio Damasio het wetenschappelijke bewijs voor zijn stelling dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces in de hersenen is, en hij legt uit hoe dat proces zich voltrekt. Het evolutionaire perspectief dat hij hier introduceert, betekent een radicale en fundamentele omslag in het denken over ons bewustzijn. \\n

INFORMATIE

AUTEUR
Antonio Damasio
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Het zelf wordt zich bewust.pdf

OMSCHRIJVING

Antonio Damasio laat in dit baanbrekende boek zien dat het bewustzijn in wezen een biologisch proces is dat zich in de hersenen voltrekt, en hij verklaart de wijze waarop dit gebeurt. Het evolutionaire perspectief dat hij ontvouwt, heeft geleid tot een radicale en fundamentele omslag in het denken over ons bewustzijn. 'Wie écht iets wil weten over het biologische wonder dat ons brein is, moet Damasio lezen.' - Dagblad van het Noorden*****'Het wonderbaarlijke van Damasio's boek is dat je ervan overtuigd bent dat je de hersenen kunt volgen terwijl ze bezig zijn de individuele werkelijkheid te scheppen die het wezen van het zelf is.' - V.S. Naipaul, Nobelprijswinnaar 'Diepzinnig, fijnzinnig en verfrissend.' - NRC Handelsblad****Antonio Damasio is als hoogleraar neurowetenschap verbonden aan het Dornsife Neuroimaging Center en directeur van het Brain and Creativity Institute van de Universiteit van Zuid-Californië. Van hem verschenen bij Wereldbibliotheek ook 'De vergissing van Descartes' (1998), 'Ik voel dus ik ben'(2003) en 'Het gelijk van Spinoza' (2010).

Wil je het boek lezen?Het zelf wordt zich bewust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonio Damasio. Lezen Het zelf wordt zich bewust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN