De oude beschavingen

De oude beschavingen - John Haywood | Northernlights300.org

...l van Mesopotamië, het hedendaagse Zuid-Oost Irak ... De beschaving in het Oude Egypte | Oude beschavingen ... . De inwoners werden Soemeriërs genoemd. De oudheid (eventueel Oudheid in gespecialiseerde teksten) is de periode binnen een beschaving die begint met de introductie van het schrift in die beschaving. De oudheid van een beschaving wordt voorafgegaan door de prehistorie, het tijdperk waarin het schrift er nog onbekend is, en soms door de protohistorie als de beschaving al eerder door andere volken beschreven is. De vernieuwingen op het gebied van geloof, cultu ... bol.com | De oude beschavingen, John Haywood ... ... . De vernieuwingen op het gebied van geloof, cultuur, technologie en kunst kenmerken deze oude beschavingen. De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken de moderne mens na duizenden jaren nog altijd aan. De opkomst van de Soemerische beschaving Eén van de oudste beschavingen ter wereld ontwikkelde zich tussen de rivieren de Eufraat en de Tigris. Het gebied werd Mesopotamië genoemd en lag in een deel van wat nu Irak is. De vroege beschaving die hier ontstond was de Soemerische beschaving. de beschaving zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [bəˈsxavɪŋ] Verbuigingen: beschaving|en (...

INFORMATIE

AUTEUR
John Haywood
DIMENSIE
4,8 MB
BESTANDSNAAM
De oude beschavingen.pdf

OMSCHRIJVING

De vernieuwingen op het gebied van geloof, cultuur, technologie en kunst kenmerken deze oude beschavingen. De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken de moderne mens na duizenden jaren nog altijd aan. De auteur brengt aan de hand van tweehonderd kleurenillustraties, kaarten, tijdsbalken en eigenzinnige theses de tien meest invloedrijke beschavingen uit de wereldgeschiedenis in beeld.

Wil je het boek lezen?De oude beschavingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Haywood. Lezen De oude beschavingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN