Dood van een gelukkig man

Dood van een gelukkig man - Giorgio Fontana | Northernlights300.org

...ar de leeftijd, van deze jong schrijver, in het eerste deel, het verhaal nog enigszins in de weg zat, heeft hij dat in dit deel goed weten te maken ... Dood van een gelukkig man PDF Boek ... . We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek - Dood Van Een Gelukkig Man - eBook! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Giorgio Fontana: - Dood Van Een Gelukkig Man - eBook (ISBN: 9789028441521) in het Nederlands, Uitgever: Wereldbibliotheek, ook als e-book. Dood van een gelukkig man. Auteur(s) Giorgio Fontana Vertaler(s) Supèr Philip, Philip Super. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle ... Dood van een gelukkig man - Giorgio Fontana - (ISBN ... ... . Dood van een gelukkig man. Auteur(s) Giorgio Fontana Vertaler(s) Supèr Philip, Philip Super. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) Wereldbibliotheek Uitgever(s) Wereldbibliotheek. Taal Nederlands Vers. datum 10/09/2015 NSTC Dood van een gelukkig man. door Giorgio Fontana. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Dood van een gelukkig man direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Dood van een gelukkig man book. Read 57 reviews from the world's largest community for readers. HOE MOEDIG DURF JE TE ZIJN ALS JE DE WAARHEID WILT ACHTER... Dood van een gelukkig man. In de jaren tachtig moet rechter Giacomo Colnaghi de moord op een christendemocratische arts onderzoe ken. De arts is vermoord door terroristen van de Rode Brigades. Maar waar iedereen schreeuwt om wraak en harde straffen, twijfelt Colnaghi of dit wel de juiste reactie op terreur is. Wat het onderzoek voor hem extra beladen maakt, is dat zijn vader een in de Tweede ... De chirurg is vermoord door terroristen van de Rode Brigades. Maar waar iedereen sc Dood van een gelukkig man, Giorgio Fontana - Paperback - 9789028426375 | AKO boeken Dood van een gelukkig man is de nieuwe roman van Giorgio Fontana die met Het geweten van Roberto Doni zijn literaire doorbraak heeft beleefd.Het laatstgenoemde boek is veel geprezen vanwege de prachtige sfeerbeelden waarmee Fontana het Italië van de jaren '80 beschrijft, de periode waarin het land gebukt ging onder terrorisme. Dood...

INFORMATIE

AUTEUR
Giorgio Fontana
DIMENSIE
7,14 MB
BESTANDSNAAM
Dood van een gelukkig man.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe moedig durf je te zijn als je de waarheid wilt achterhalen? Een rechter zet zijn leven op het spel om een terroristische aanslag te onderzoeken In de jaren tachtig moet rechter Giacomo Colnaghi de moord op een christendemocratische arts onderzoeken. De arts is vermoord door terroristen van de Rode Brigades. Maar waar iedereen schreeuwt om wraak en harde straffen, twijfelt Colnaghi of dit wel de juiste reactie op terreur is. Wat het onderzoek voor hem extra beladen maakt, is dat zijn vader een in de Tweede Wereldoorlog gesneuvelde verzetsheld is en dat de Rode Brigades zichzelf ook als verzetshelden beschouwen. Wat is de grens tussen verzet en terrorisme? In zijn zoektocht naar een antwoord probeert de rechter de waarheid van alle kanten te bekijken. Dat blijkt levensgevaarlijk.

Wil je het boek lezen?Dood van een gelukkig man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giorgio Fontana. Lezen Dood van een gelukkig man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN