Archeologie van de kick

Archeologie van de kick - Lieven de Cauter | Northernlights300.org

...aardering Wees de eerste! Jouw waardering Succesvol toegevoegd ... Archeologie van de kick, Lieven de Cauter | 9789460041549 ... ... . Voeg toe aan je boekenkast Dit boek wil ik nog lezen Dit boek ben ik aan het lezen ... Archeologie van de kick is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Archeologie van de kick PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Archeologie van de kick Bestel Archeologie van de kick Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Lieven de Cauter is een geweldige auteur. Download en lees het boek Archeologie van de kick op onze we ... Archeologie van de kick, Lieven de Cauter - Paperback ... ... . Download en lees het boek Archeologie van de kick op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Archeologie van de kick in PDF, ePUB, MOBI. archeologie van de kick Download archeologie van de kick or read online books in PDF, EPUB, Tuebl, and Mobi Format. Click Download or Read Online button to get archeologie van de kick book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want. Archeologie van de kick over moderne ervaringshonger Lieven De Cauter. Nederlands | Paperback € 19,95 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. ... proloog. Archeologie van de Kick:Opmaak 1. 18-08-2009. 15:03. Pagina 14 Bosch' magazine laat de 'kick' van archeologie zien. DEN BOSCH - Voor de Bossche uitgever Pieter Pronk gaat vrijdag 12 mei een gekoesterde wens in vervulling....

INFORMATIE

AUTEUR
Lieven de Cauter
DIMENSIE
12,82 MB
BESTANDSNAAM
Archeologie van de kick.pdf

OMSCHRIJVING

De moderne mens is verslaafd aan ervaring. Hij verzamelt belevenissen: door avonturen en avontuurtjes, toerisme, sport, door snelheidsmachines, verdovende middelen. Wellicht onder druk van de technologie en het alsmaar versnellende levensritme zoekt hij naar steeds sterkere prikkels. Deze verheviging is af te lezen aan de opeenvolgende nieuwe woorden voor de gewaarwordingen: sentimentaliteit, belevenis, inleving, shock, kick.Archeologie van de kick is geen geschiedenis van de moderne ervaringshonger, maar beschrijft brokstukken van een constellatie: essays over Leonardo da Vinci's 'vliegtuigen', over de artificiële paradijzen van de roes, over panorama's en wereldtentoonstellingen, over de opkomst van het skiën, over transcendentaal toerisme en over frivoliteit als lotsbestemming. Het boek verscheen aanvankelijk in 1995. Dit is een tweede, herziene en aangevulde druk.

Wil je het boek lezen?Archeologie van de kick in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieven de Cauter. Lezen Archeologie van de kick Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN