Websites bouwen met WordPress

Websites bouwen met WordPress - Vincent Moll | Northernlights300.org

...ekent dat het webhostingpakket en de techniek erachter geoptimaliseerd zijn voor WordPress ... Hoe maak ik een website? Gratis stappenplan: eigen website ... ... . Wil je aan de slag met je eigen WordPress-website? Kies dan voor één van onze alles-in-1 WordPress-hosting. Een compleet en kant-en-klaar pakket, waarin alles zit voor de succesvolle start van jouw WordPress-website! de vernieuwde blokken in WordPress, compleet met afbeeldingen, logo's, tekst en hyperlinks. Aan de hand van een kant-en-klaar sjabloon vult u de website naar eigen wens. Wat voor w ... Zelf een WordPress website maken - gratis stappenplan voor ... ... . Aan de hand van een kant-en-klaar sjabloon vult u de website naar eigen wens. Wat voor website u ook wilt maken, de mogelijkheden worden allemaal behandeld op een dusdanige manier dat het zelfs zonder veel computerkennis mogelijk is om een website te maken. WordPress website bouwen. Voordat je begint met bouwen is het verstandig om kritisch te kijken naar wat je wil dat jouw website kan en hoe het eruit moet komen te zien. Hoe inventariseer je wat je wil? Volg deze twee stappen. 1. Lijstje met 10 bloggers. Maak een lijstje van 10 bloggers. Het liefst in dezelfde niche. Deze 3e druk vervangt en verbetert de vorige druk (met ISBN 9789057523564). Het boek 'Websites bouwen met WordPress' is bedoeld als lesmateriaal voor MBO ICT. Het basisidee van dit educatieve boek is: dankzij WordPress staat niet langer de techniek van het maken van een website centraal. De aandacht kan zich concentreren op de wens van de klant. WordPress Gutenberg (ingrijpende veranderingen) WordPress is sinds 7 december 2018 flink veranderd. Op die dag is WordPress 5 (Gutenberg) verschenen. In WordPress 5 maak je je pagina's met behulp van de Gutenberg Editor. Update november 2019: Webdesign met WordPress 5.3 nu nog makkelijker→; Update april 2020: Nieuwe blokken en mogelijkheden in WordPress versie 5.4→ Website laten maken? Al voor €199 kun je bij ons een website laten maken. Met Wordpress en geschikt voor mobiel en tablet. Goedkoopste van NL! 119 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop websites bouwen met wordpress eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een duidelijke website of webshop bouwen met WordPress. Dat is leuk om te doen. Je kunt zelf met wat voorkennis je eigen site maken. Of het uitbesteden. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) om een website, blog of een webshop te beheren. Je hebt hier niet veel technische kennis voor nodig. De WordPress websites hierboven zijn in overleg met de klant gemaakt. De sites zijn zo divers als de bedrijven van mijn klanten. Een paar voorbeelden: een horecagelegenheid waarvoor ik het ontwerp, de styling en de bouw verzorgde, een webshop voor tassen en een tweetalige website in het Chinees en Engels....

INFORMATIE

AUTEUR
Vincent Moll
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Websites bouwen met WordPress.pdf

OMSCHRIJVING

Websites bouwen met WordPress 2e druk is een boek van Vincent Moll uitgegeven bij Brinkman Uitgeverij. ISBN 9789057523564 Het basisidee van dit educatieve boek is: dankzij WordPress staat niet langer de techniek van het maken van een website centraal. De aandacht kan zich concentreren op de wens van de klant. Hoe wil de klant zich presenteren? Hoe kunnen wij als ICT-ers hieraan tegemoet komen?In het boek wordt, naast dat de cursist leert een website in de WordPress-omgeving te bouwen, vooral ook aandacht besteed aan hoe je als ontwikkelteam communiceert. Deze soft skills worden vaak onderbelicht. Wanneer we succesvol een website hebben gerealiseerd waarom maken we dan niet ook de stap naar een webshop?De versie van WordPress die we in het boek gebruiken is 4.6.1.

Wil je het boek lezen?Websites bouwen met WordPress in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincent Moll. Lezen Websites bouwen met WordPress Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN