Met Freud in de fout

Met Freud in de fout - Antonia Freling | Northernlights300.org

...herapie in de TBS niet tot zijn volle recht kan komen ... Freud bleef trouw aan zijn wortels | Trouw ... . Zij heeft een opleiding gevolgd voor Gestalt-therapie, een opleiding voor experiëntiele relatietherapie en een HBO opleiding tot tekenlerares ... Met Freud in de fout. Antonia Freling - Paperback / softback. Details Antonia Freling was werkzaam in de TBS als geregistreerd creatief therapeute. Dit vak heeft volgens haar snel last van fouten die Freud met kunst en met seks gemaakt heeft, zodat het vak creatieve therapie in de TBS niet tot zijn volle recht kan komen. Welk lidwoord (de of het): "de fout" of "het fout", ... Met Freud in de fout | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Welk lidwoord (de of het): "de fout" of "het fout", wij helpen je graag. Betekenis van fout: Wat je niet goed hebt gedaan.. Bestel Met Freud in de fout Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Freud kent veel tegenstanders. "Er is geen ander persoon in de geschiedenis die zoveel verkeerde uitspraken heeft gedaan", schrijft tegenstander Todd Durfresne. "Hij heeft het geluk dat academici hem beschermen. Zij witwassen de fouten die Freud heeft gemaakt." En inderdaad: 80 jaar na de dood van Freud zijn de meeste ideeën achterhaald. Freud geloofde ook dat meisjes in deze fase penisnijd krijgen. Uiteindelijk begint het kind zich te identificeren met de ouder van hetzelfde geslacht als een middel om de andere ouder te bezitten. Freud geloofde dat penisnijd nooit volledig wordt opgelost en dat alle vrouwen enigszins gefixeerd blijven in dit stadium. Met Freud in de fout - Antonia Freling - Paperback Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Nieuw Verzenden Freud ging er -net als iedereen- vanuit, dat de slaap was, om het lichaam te herstellen, maar zijn ideeën over dromen waren anders dan di...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonia Freling
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Met Freud in de fout.pdf

OMSCHRIJVING

Antonia Freling was werkzaam in de TBS als geregistreerd creatief therapeute. Dit vak heeft volgens haar snel last van fouten die Freud met kunst en met seks gemaakt heeft, zodat het vak creatieve therapie in de TBS niet tot zijn volle recht kan komen. Zij heeft een opleiding gevolgd voor Gestalt-therapie, een opleiding voor experiëntiele relatietherapie en een HBO opleiding tot tekenlerares en ze is bovendien doctoranda in de kunstgeschiedenis geworden tijdens dit parttime werk. Het boek is zo licht mogelijk geschreven rondom dit zware thema, met de bedoeling dat het transparant en toegankelijk is, want het is stimulerend bedoeld om creatieve therapie te willen ondergaan, aangezien het eveneens voor de TBSer van belang is om geen last te hebben van de vooroordelen, die dus niet deugen, rondom Freud.

Wil je het boek lezen?Met Freud in de fout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonia Freling. Lezen Met Freud in de fout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN