De schaker en het meisje

De schaker en het meisje - Alex Reeve | Northernlights300.org

...a - een prostituee met wie hij van plan is te trouwen ... De schaker en het meisje - Biblionet Drenthe ... . De hierboven geplaatste passage kan zelfs de korte samenvatting zijn van De schaker en het meisje. Leo droomt ervan ooit met zijn grote liefde Maria samen te mogen wonen in een eigen huis. Hij is assistent-lijkschouwer, zij is prostituee. Wanneer Maria vermoord wordt, is hij de hoofdverdachte. In De schaker en het meisje laat Reeve zien dat elke keuze die je maakt, invloed heeft op zowel je eigen leven als dat van een ander. Met elke zet, blokkeer je je tegenspeler, offer je ... De schaker en het meisje | Alex Reeve - Doorbraak winkel ... . Met elke zet, blokkeer je je tegenspeler, offer je iets van jezelf op of schaak je een steen van de ander. Welke zet je neemt hangt af van hoe graag je wil t winnen en hoeveel je op het spel wil t zetten. En in victoriaans Londen is dat een misdaad waar de dood op staat Alex Reeve woont in Buckinghamshire en is universitair docent. 'De schaker en het meisje' is zijn debuut en het eerste boek in een serie met hoofdpersoon Leo Stanhope. Vaes, Mik - Reeve, Alex - Historische thriller speurt vooral naar de ware ik [Recensie] De schaker en het meisje is een klassieke 'whodunnit', maar dan net even anders. Een meisje, Maria, verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Leo Stanhope weet zeker dat haar iets overkomen is, ze is zijn vriendin en zou hem nooit zomaar laten zitten. Alex Reeve schreef met De schaker en het meisje (The House on Half Moon Street) een bijzonder misdaadverhaal waarin het thema van transseksualiteit centraal staat.. Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria - een prostituee met wie hij van plan is te trouwen. En in victoriaans Londen is dat een misdaad waar de dood op staat… Alex Reeve woont in Buckinghamshire en is universitair docent. "De schaker en het meisje" is zijn debuut en het eerste boek in een serie met hoofdpersoon Leo Stanhope. Alex Reeve De schaker en het meisje Recensie en Informatie. Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De schaker en het meisje, de historische thriller van Alex Reeve. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Alex Reeve schreef met 'De schaker en het meisje' (The House on Half Moon Street) een bijzonder misdaadverhaal waarin het thema van transseksualiteit centraal staat.Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria - een prostituee met wie hij van plan is te trouwen. Maar dan wordt Maria's lichaam met ingeslagen schede Recensie: De schaker en het meisje - Alex Reeve Alex Reeve neemt de lezer in De schaker en het meisje mee terug naar het jaar 1880 in Londen. We volgen Leo Stanhope die een groot geheim met zich meedraagt. 'De schaker en het meisje' door Alex Reeve - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Reeve
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
De schaker en het meisje.pdf

OMSCHRIJVING

Leo's geliefde Maria wordt vermoord. Leo gaat zelf op onderzoek uit, wanhopig om uit handen van de politie te blijven. In victoriaans Londen is zijn trans-identiteit een misdaad waar de dood op staat.Alex Reeve schreef met 'De schaker en het meisje' (The House on Half Moon Street) een bijzonder misdaadverhaal waarin het thema van transseksualiteit centraal staat.Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria – een prostituee met wie hij van plan is te trouwen. Maar dan wordt Maria's lichaam met ingeslagen schedel opgevist uit de Theems. Leo is verdachte nummer één. Om zichzelf vrij te pleiten gaat Leo op zoek naar de dader, wanhopig om uit handen van de politie te blijven, want Leo verbergt een groot geheim: hij is geboren als vrouw maar leeft als man. En in victoriaans Londen is dat een misdaad waar de dood op staat…Alex Reeve woont in Buckinghamshire en is universitair docent. 'De schaker en het meisje' is zijn debuut en het eerste boek in een serie met hoofdpersoon Leo Stanhope.

Wil je het boek lezen?De schaker en het meisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Reeve. Lezen De schaker en het meisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN