Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL

Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL - Fokko Bosker | Northernlights300.org

.... LM Publishers Wandelgids Koningspad XL kopen? Ga naar Zwerfkei ... BEEKDAL KONINGSDIEP - koningspad xl ... .nl Webshop keurmerk Service gericht Grote voorraad 30+ jaar ervaring Gratis verzending boven €50 Onvergetelijk avontuur! Advies nodig? Kom langs in onze winkel in Woerden of bel: 0348-421648! Nieuw deel in Wandelknooppuntenreeks gaat over het Koningspad; een tocht dwars door het Lage Midden, het veenweidegebied van Friesland. Koningspad XL is deel 3 in de Wandelknooppuntenreeks van landloper Bosker en voert de lezer door een rijk en gevarieerde landschap van heidevelden, bossen, landgoederen, veenweiden, boerennederzettingen en uitgestrekte moerassen in de natte delta van Friesland. Wandelgids Koningspad XL . Reeksen. De wandelknooppunten reeks ... Wandelgids Koningspad XL | LM publishers | 9789460224546 ... ... . Wandelgids Koningspad XL . Reeksen. De wandelknooppunten reeks. Tussen landweer & Friese waterlinie . Wandelknooppuntenreeks. Het Vallei- en Eempad . Langs de mooiste diepjes in de Kop van Drenthe . Wandelgids Koningspad XL . Uitgevers wandelgids koningspad xl Een streek laat zich nog het beste genieten in een langzaam tempo, te voet of op de fiets. De wandelroute Koningspad XL voert langs landschappelijke en cultuurhistorische hoogtepunten van het stroomdal Koningsdiep | Boarn … een tocht door weilanden, bossen, heidevelden en dwars door het Lage Midden van Friesland. Wandelgids Koningspad XL € 19,50. Deel uit de Wandelknooppuntenreeks over het Koningspad; een tocht dwars door het Lage Midden, het veenweidegebied van Friesland. Lees verder! Uitverkocht. Langs de mooiste diepjes in de Kop van Drenthe De wandelknooppunten reeks 1 - Tussen landweer & Friese waterlinie €14.5. Amsterdamse Wijsheden €6.99. Parijs €20. Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL €19.5. Twentse wijsheden €6.99. De zachte atlas van Amsterdam €20. Het leven van Evert €20.99. De olijven van Goedgedacht €9.95. Achterhoekse wijsheden ISBN: 9789460224546 9460224547: OCLC Number: 999608663: Description: 235 pagina's : illustraties ; 20 cm. Series Title: De wandelknooppuntenreeks. Other Titles: Koningspad XL bestaat uit een Wandelgids en een Route App. 12 lange afstand routes voeren de wandelaar van Allardsoog naar Raerd en weer terug. De Wandelgids kunt u op deze website bestellen; de App is te downloaden via Routes Friesland Style. En mocht u niet zo'n wandelaar zijn, ... Fokko Bosker (1960) is in Nederlânske sjoernalist en auteur út Lippenhuzen.Bosker skriuwt in soad wannelboeken. Neist syn reisboeken skriuwt er ek non-fiksjeboeken mei in duorsume of histoaryske ynstek. Nei syn oplieding oan it Lienward College studearre hy fan 1978 oant 1982 oan de Amsterdamske Skoalle foar Kulturele Analyse (ASCA) . Fan 1987 oant 2003 wie Bosker sjoernalist foar de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Fokko Bosker
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL.pdf

OMSCHRIJVING

Het stroomdal van het Koningsdiep is een van de mooist bewaarde en karakteristieke beekdalen van Noord-Nederland. Het huidige beekje was ooit een machtige rivier die als Boorne vanaf het beginpunt bij Allardsoog door Friesland stroomde en uitmondde in de vroegere Middelzee bij Raerd. Aldeboarn dankt haar ontstaan als handelsplaats aan haar gunstige ligging aan het water op een snijpunt metde belangrijkste landweg tussen Leeuwarden en Steenwijk. Bonifatius zou op de oever de heidense Friezen hebben bekeerd en in de slag bij de Boorne verloor Friesland haar zelfstandigheid. Een riviermet karakter, maar ook vol van landschappelijke schoonheid en natuurgebieden om de vingers bij af te likken. Koningspad XL is een uitgebreide routebeschrijving vol van opmerkelijke verhalen en anekdotes opgetekend door landschapsjournalist en voetreiziger Fokko Bosker. Het eerder beschreven Koningspad aan weerszijden van de bovenloop van het Koningsdiep de Boorne is uitgebreid met zes etappes tot aan de aloude monding bij Raerd in de Middelzee. Het pad en de verhalen verbinden nu ook plaatsen als Heerenveen, Aldeboarn, Akkrum en Raerd met de blauwe ader. Een tocht dwars door het Lage Midden, het veenweidegebied van Friesland.Koningspad XL is deel 3 in de Wandelknooppuntenreeks van landloper Bosker en voert de lezer door een rijk en gevarieerde landschap van heidevelden, bossen, landgoederen, veenweiden, boerennederzettingen en uitgestrekte moerassen in de natte delta van Friesland.

Wil je het boek lezen?Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fokko Bosker. Lezen Wandelknooppuntenreeks - Wandelgids Koningspad XL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN