Emoties

Emoties - Osho | Northernlights300.org

...ire emoties zijn de directe of indirecte emoties die je voelt na de eerste reactie ... Online emotie dobbelsteen ... . Als je partner bijvoorbeeld de relatie uitmaakt, voel je je in eerste instantie misschien gekwetst, en krijg je daarna het gevoel dat je het niet waard bent om van te houden. Informatie vooraf: Omgaan met emoties, voor jonge kinderen kan dit een enorme opgave zijn. Om goed om te kunnen gaan met emoties moet je deze eerst kunnen herkennen en dat is voor jonge kinderen lastig. Het is zeer belangrijk om er bewust aandacht aan te besteden want leren omgaan m ... Meer dan 2.000 gratis afbeeldingen van Emoties en Liefde ... ... . Het is zeer belangrijk om er bewust aandacht aan te besteden want leren omgaan met emoties is van groot […] Kinderboeken over Emoties lezen? Jeugdboeken koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Welke emoties of basisemoties universeel zijn, het verschil tussen Emotie en Gevoel, wat Emotionele Intelligentie is, een EQ Test en ook over SQ. Aspecten van emotie en gevoel, tips om met bepaalde gevoelens, emoties om te gaan en tests die je zelf kunt doen, vind je in deze Emotie Special. Virtuele online emotie dobbelstenen. Tip: Sla op de spatiebalk om nogmaals te gooien! ... Op zoek naar informatie over emoties van pubers? Bij Opvoeden.nl vind je betrouwbare adviezen over opvoeden en opgroeien. Lees hier het artikel! Emoties kunnen onbewust zijn en veroorzaken dan vaak lichamelijke klachten. Zie: Lichamelijke gevolgen van stress . Je kunt emoties ook al grotendeels verwerkt hebben/ op een rijtje hebben wat er allemaal gebeurd is e.d., maar toch nog op energetisch niveau belast zijn met de gevolgen van een conflict, trauma etc. Deze gevolgen kunnen leiden tot zowel lichamelijke als emotionele klachten. In dit overzicht een lijst met 50 verschillende emoties / gevoelens Achterdochtig Afgunstig Agressief Bang Beledigd Bemind Boos Blij Buitengesloten Doell... Hoe luister je naar je gevoel? Wat moet je doen met pijnlijke emoties? Maar ook: ben je gevoelig (voor gevoelens van anderen)? Lees alles over emoties. Emoties. Printen Opslaan Luister. Misschien was u vanaf het begin optimistisch gestemd over het verloop van uw ziekte. Of u hield meteen al rekening met slechte berichten. Het kan ook zijn dat uw verwachtingen en gedachten over het verloop van uw ziekte schommelden tussen hoop en wanhoop. Dan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Osho
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
Emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Emoties - vrij van angst, woede en jaloezieHelemaal in moeilijke situaties is het belangrijk dat men zich niet door zijn emoties laat overweldigen. Osho’s inzicht in de emotionele natuur van mensen reikt veel verder dan die van de conventionele psychologie. In dit boek maakt hij de lezer vertrouwd met de mogelijkheid iedere situatie met rust en bezinning tegemoet te treden.Nee, dit is geen hoe-moet-ik-doen/zijn-boek. Het is een lamp die je, ongeacht wie je bent, kunt gebruiken om licht te brengen in de verborgen hoekjes van de eigen unieke individualiteit.

Wil je het boek lezen?Emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Osho. Lezen Emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN