Delirium

Delirium - Lauren Oliver | Northernlights300.org

...irium krijgen. De oorzaak is dan vaak een operatie, ziekten aan het hart of de longen, ontstekingen of stoornissen in de stofwisseling ... Delirium - Diagnosis and treatment - Mayo Clinic ... . Delirium kan verwijzen naar: . Delier of delirium, een psycho-organische stoornis.; Delirium tremens (diversen); Delirium tremens (ontwenningsverschijnsel) Theater. Delirium (show), een show van Cirque du Soleil Delirium (Javier Guzman), een theatervoorstelling van Javier Guzman Muziek. Delirium (album), een album van Ellie Goulding Delirium (Lacuna Coil), een album van Lacuna Coil Delirium door multipele oorzaken Me ... Delirium - Symptoms and causes - Mayo Clinic ... . Delirium (album), een album van Ellie Goulding Delirium (Lacuna Coil), een album van Lacuna Coil Delirium door multipele oorzaken Meestal is een delirium het gevolg van een samenspel van verschillende factoren. Dit kan gevaarlijk zijn. Soms is één oorzaak van het delirium netjes opgespoord en behandeld maar wordt de patiënt toch dement of sterft omdat een tweede op de achtergrond gebleven oorzaak niet is onderkend. Veel mensen krijgen in hun leven direct of indirect te maken met een delier oftewel delirium. Toch is deze aandoening nog niet zo bekend, terwijl kennis erover kan he...

INFORMATIE

AUTEUR
Lauren Oliver
DIMENSIE
4,67 MB
BESTANDSNAAM
Delirium.pdf

OMSCHRIJVING

Er was een tijd dat liefde het belangrijkste was op aarde. Mensen reisden naar het einde van de wereld om het te vinden. Ze logen ervoor om het te krijgen. Ze deden er zelfs een moord voor. Toen werd er, eindelijk, een behandeling voor gevonden. De regering verlangt nu van haar burgers dat deze tegen liefde behandeld worden wanneer ze achttien jaar oud worden. Lena Haloway keek altijd uit naar de dag van haar genezing. Een leven zonder liefde is een leven zonder pijn: veilig, afgepast, voorspelbaar en gelukkig. Maar vijfennegentig dagen voor haar behandeling overkomt Lena het onmogelijke: ze wordt verliefd.

Wil je het boek lezen?Delirium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Oliver. Lezen Delirium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN