De Krokodil

De Krokodil - Marco Termes | Northernlights300.org

...lijft ook de hele periode telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur ... In het hol van de krokodil - beleven.org ... . Door de beperkte bezetting kan het zijn dat uw oproep niet altijd meteen beantwoord wordt. Onze excuses voor dit ongemak en dank voor uw begrip. Team De Krokodil De echte krokodillen (Crocodylidae) zijn een familie uit de orde krokodilachtigen (Crocodilia). Onder deze familie bevinden zich de grootste soorten, en ook enkele afschrikwekkende uitgestorven soorten. Er zijn 15 soorten waarmee het van de 25 soorten krokodilachtigen de grootst ... De krokodil - Kinderliedje - Oudersenzo ... . Er zijn 15 soorten waarmee het van de 25 soorten krokodilachtigen de grootste groep is. De krokodilachtigen (Crocodilia), krokodillen of pantserreptielen zijn een orde van reptielen die sterk aan het water aangepast zijn en in tropische en subtropische gebieden leven. Alle soorten zijn waterbewoners die goed kunnen zwemmen, maar ook regelmatig het land betreden. Krokodilachtigen zijn bij het grote publiek bekend vanwege de relatief grote lichaamslengte, de unieke kenmerken en de ... Krokodillen zijn reptielen die relatief groot tot zeer groot worden en net als alle reptielen koudbloedig zijn. Dit wil zeggen dat de krokodil veel in de zon moet liggen om zijn lichaam op te warmen. Dit is met name belangrijk voor de spijsvertering. Door de euforische, kalmerende en pijnstillende werking wordt krokodil gebruikt als goedkoper en sterker alternatief voor heroïne. De stroperige stof wordt ingespoten en werkt vrijwel direct in (2-3 minuten). De effecten houden ongeveer anderhalf uur aan. Risico's De krokodillen in Artis krijgen...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Termes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Krokodil.pdf

OMSCHRIJVING

Wil de politietop wel dat de zaak opgelost wordt? Ongeacht de consequenties bijt inspecteur Schilder zich in de zaak vast.Na bijna dertig jaar dienst bij de Amsterdamse recherche kijkt ras-Amsterdammer Ton Schilder uit naar zijn pensioen. De keiharde inspecteur wil voor zijn vrouw Vera zorgen die lijdt aan de terminale ziekte ALS. Maar, als op de Zuidas een accountant van een trustkantoor wordt geliquideerd, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Schilder eist de zaak op. Wat een routineklus moest worden, blijkt een roller coaster te zijn als hij onverwacht tegenwerking krijgt. Wil de politietop wel dat de zaak opgelost wordt? Het jarenlange onderzoek (operatie FLAK) naar Marius Schmidt, het kopstuk van de Amsterdamse onderwereld, lijkt belangrijker te zijn. En welke rol speelt Tons zoon als lid van de Centrale Inlichtingen Eenheid van de recherche?Ongeacht de consequenties bijt inspecteur Schilder zich in de zaak vast. Zijn bijnaam is niet voor niets De Krokodil.

Wil je het boek lezen?De Krokodil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Termes. Lezen De Krokodil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN