De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw

De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw - Cover (To) Cover | Northernlights300.org

...streerd portret van de 20e eeuw. Alle belangrijke gebeurtenissen van 1900 tot 2000 passeren de revue in tekst en foto's: politieke incidenten, ontwikkelingen in wetenschap en technologie, kunst, literatuur en muziek, godsdienst en filosofie, verkenningstochten en ontdekkingsreizen, sport en veranderingen in de ... Jan Romein - Wikipedia ... ... Deel 5, De negentiende en twintigste eeuw. Auteurs: Coert Peter Krabbe, Dolf Broekhuizen, Niek Smit. In dit vijfde deel van onze standaardserie wordt het Nederlandse woonhuis in de negentiende en twintigste eeuw voor de lezer geopend. Flaptekst. De complete geschiedenis van de 20e eeuw is een informatief en rijk geïllustreerd portret van de 20e eeuw. Alle belangrijke gebeurtenissen van 1900 tot 2000 passere ... bol.com | De geillustreerde geschiedenis van de twintigste ... ... . In dit vijfde deel van onze standaardserie wordt het Nederlandse woonhuis in de negentiende en twintigste eeuw voor de lezer geopend. Flaptekst. De complete geschiedenis van de 20e eeuw is een informatief en rijk geïllustreerd portret van de 20e eeuw. Alle belangrijke gebeurtenissen van 1900 tot 2000 passeren de revue in tekst en foto's: politieke incidenten, ontwikkelingen in wetenschap en technologie, kunst, literatuur en muziek, godsdienst en filosofie, verkenningstochten en ontdekkingsreizen, sport en veranderingen in ... Jan Marius Romein (Rotterdam, 30 oktober 1893 - Amsterdam, 16 juli 1962) was een Nederlandse historicus en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met zijn vrouw Annie Romein-Verschoor heeft hij verschillende publicaties over de Nederlandse geschiedenis doen verschijnen. Hij was ook actief op het terrein van de cultuurgeschiedenis en was redacteur van De Tribune. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, redactie - De complete geschiedenis van de twintigste (20e) eeuw. Geillustreerd. Van maand tot maand, jaar tot jaar. Buy De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw: van maand tot maand, jaar tot jaar by S. Adams, A. Witsenburg, J.B. Kanon (ISBN: 9789036613224) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De wederopbouw en het einde van de 20ste eeuw Hoewel de wereld zich langzaam herstelde van de oorlog, had de schilderkunst het moeilijk. Meer en meer kwamen er alternatieven in de muzea zoals de videokunst en lichtkunst. Toch is POPart nog een belangrijke strekking in de periode van 1945 tot 1960. Hoofdtitel: De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw: Ondertitel: van maand tot maand, jaar tot jaar: Editie: 1: Taal: Nederlands: Geillustreerd De staat van de wereld Han Gaaikema. 17, 50. Portfolio dindi 2020 Dindi. 45, 00. Vrouwengeneeskunst in de... Dr. Louis L.m.... 34, 95. Verwacht het onverwachte Erwin Agteresch. 19, 95. Karel de Grote Tiekje Abraham. 14, 95. Het Uilenbos Complot René Ofsen. 19, 95. Houd moed met een extra X Diana Divera. 22, 00. Uriël Acosta Anton Joosen. 14, 95....

INFORMATIE

AUTEUR
Cover (To) Cover
DIMENSIE
3,28 MB
BESTANDSNAAM
De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

De complete geschiedenis van de 20e eeuw is een informatief en rijk geïllustreerd portret van de 20e eeuw. Alle belangrijke gebeurtenissen van 1900 tot 2000 passeren de revue in tekst en foto’s: politieke incidenten, ontwikkelingen in wetenschap en technologie, kunst, literatuur en muziek, godsdienst en filosofie, verkenningstochten en ontdekkingsreizen, sport en veranderingen in de samenleving en het leven van alledag. Verder bevat het meer dan honderd beknopte biografieën van mannen en vrouwen wier leven en activiteiten de 20e eeuw mede hebben bepaald. De tekst is geïllustreerd met meer dan zevenhonderd schitterende en sprekende foto’s.

Wil je het boek lezen?De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cover (To) Cover. Lezen De geillustreerde geschiedenis van de twintigste eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN