Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek

Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek - T. Den Boon | Northernlights300.org

...and en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis ... Groot - Van Dale ... . - Van de hoofdredacteur van de Grote Van Dale en het Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek - Ruim 2500 vergelijkingen uitgelegd in prettig leesbare verhaaltjes - Met levendige voorbeelden en veel citaten uit kinder- en jeugdboeken - Circa 100 tekeningen - Kaders met interessante weetjes Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek 1e druk is een boek van T. Den Boon uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066480841 Spreekwoorden zijn de wijsbegeerte van het volk.'Het' slaat in dit spreekwoord niet per se op hetNederlandse of het Vlaamse volk ... Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek Boek PDF Online ... ... . Den Boon uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066480841 Spreekwoorden zijn de wijsbegeerte van het volk.'Het' slaat in dit spreekwoord niet per se op hetNederlandse of het Vlaamse volk, want van vrijwelelk spreekwoord en gezegde bestaan wel variantenin andere talen. Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek | ISBN 9789066480841 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale sinds 1864 de Nederlandse taal zo compleet mogelijk. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebru...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Den Boon
DIMENSIE
9,12 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek 1e druk is een boek van T. Den Boon uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066480841 Spreekwoorden zijn de wijsbegeerte van het volk.'Het' slaat in dit spreekwoord niet per se op hetNederlandse of het Vlaamse volk, want van vrijwelelk spreekwoord en gezegde bestaan wel variantenin andere talen. Wat te denken van Wie tegen de windspuwt, krijgt een vuile baard? In het Frans A pisser contrele vent, on mouille sa chemise. Maar vaak komen bekendeuitdrukkingen in dezelfde vorm in andere talen voor.De gelegenheid maakt de dief luidt bijvoorbeeld in hetFries De gelegenheid makket de dief, in het Afrikaans Geleentheid maak die dief, in hetDuits Gelegenheit macht Diebe en in het Latijn Occasio facit furem.

Wil je het boek lezen?Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Den Boon. Lezen Van Dale Groot Vergelijkingenwoordenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN