Tango van Bedrog

Tango van Bedrog - Pieter de Nooij | Northernlights300.org

...d governance' cultuur machteloos staat tegenover een gelaagde samenleving, gedomineerd door historische scheefgroei en een vuile oorlog die in vrijwel ieder aspect van het leven nog dagelijks de kop opsteekt met de meest onvoorstelbare gevolgen ... Tango van Bedrog - metadata.isbn.nl ... .. Hans van der Woude is aanvankelijk verheugd als hij door zijn werkgever, het ... Lees hier enkele fragmenten uit de thriller Tango van Bedrog, van auteur Pieter de Nooij. 'Tango van Bedrog' gaat over hoe mensen zich gedragen binnen een multinational die plotseling aan de rand van de afgrond staat, over lokale, zakelijke gebruiken in Argentinië en de tragische historie van het land. Pieter de Nooij (1951) heef ... Tango van bedrog | Boeken ... . 'Tango van Bedrog' gaat over hoe mensen zich gedragen binnen een multinational die plotseling aan de rand van de afgrond staat, over lokale, zakelijke gebruiken in Argentinië en de tragische historie van het land. Pieter de Nooij (1951) heeft diverse financiële functies bekleed, onder andere in de beveiligingsindustrie bij Group 4 Securitas. ''Tango van Bedrog'' gaat over hoe mensen zich gedragen binnen een multinational die plotseling aan de rand van...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter de Nooij
DIMENSIE
12,25 MB
BESTANDSNAAM
Tango van Bedrog.pdf

OMSCHRIJVING

Het Rotterdamse SecuriGlobe wankelt onder financiële schandalen. De accountant verdwijnt spoorloos en de beoogde CEO krijgt in Argentinië te maken met partijen die iets van het dochterbedrijf willen. 2005. Argentinië zit in de naweeën van een zware crisis en het wereldwijd opererende beveiligingsbedrijf SecuriGlobe wankelt onder een paar financiële schandalen. Wanneer een interne accountant een merkwaardige transactie bij het Argentijnse dochterbedrijf SecuriSur natrekt, verdwijnt ze spoorloos in de woestijn aan de voeten van de Andes. Hans van der Woude wordt naar Buenos Aires gestuurd om uit te zoeken wat er gebeurd is. Daar stapelen de problemen zich in een snel tempo op. Een gewetenloze grootgrondbezitter, een voormalige stadsguerrilla en een excentrieke mediatycoon cirkelen als aasgieren rond het dochterbedrijf SecuriSur. Ze proberen daarbij alsnog om oude rekeningen uit de tijd van de 'vuile oorlog' te vereffenen. Omkoping, chantage, corruptie, moord en vergelding voor een kinderroof vormen de onderdelen van dit sinistere machtsspel. Hans van der Woude komt er pas laat achter hoe de 'vuile oorlog' nog steeds verweven is met het Argentijnse leven en welke plaats daarbij voor SecuriSur is weggelegd. 'Tango van Bedrog' gaat over hoe mensen zich gedragen binnen een multinational die plotseling aan de rand van de afgrond staat, over lokale, zakelijke gebruiken in Argentinië en de tragische historie van het land. Pieter de Nooij (1951) heeft diverse financiële functies bekleed, onder andere in de beveiligingsindustrie bij Group 4 Securitas. Gedurende zeven jaar was hij business controller Latijns-Amerika voor Ahold en reisde hij intensief door Middenen en Zuid-Amerika. Van 2003 tot 2005 woonde hij in Buenos Aires, waar hij het idee opdeed voor deze corporate thriller. Pieter woont in Den Haag en Jonen, is getrouwd en heeft vier kinderen.

Wil je het boek lezen?Tango van Bedrog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter de Nooij. Lezen Tango van Bedrog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN