Schrijfdelicten

Schrijfdelicten - Jantien Dhont | Northernlights300.org

...rijfwerk is enorm tijdrovend en misschien nog wel het ... Jantien Dhont Schrijfdelicten - bibliotheek.nl ... ... Dit is de samenvatting van het boek "Schrijfdelicten Hoe spoor je spel- formuleer- en interpunctiefouten op?". De auteur(s) van het boek is/zijn Jantien Dhont. Het ISBN van dit boek is 9789081854702 of 9081854704. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. 9789081854795 Schrijfdelicten koop je vanaf 9.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énke ... Studystore | Schrijfdelicten, Dhont, Jantien | 9789081854795 ... .99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Schrijfdelicten 9789081854795 9789081854795. Isbn: 9789081854795 schrijfdelicten is een praktisch boekje met de belangrijkste taalregels waarmee juristen te maken krijgen. Taaltoets - Samenvatting Schrijfdelicten. Universiteit / hogeschool. Avans Hogeschool. Vak. Nederlands JHS. Titel van het boek Schrijfdelicten; Auteur. Jantien Dhont. Nuttig? 0 0. Delen. Reacties. Meld je aan of registreer om reacties te kunnen plaatsen. Gerelateerde documenten. Effectieve en efficiente manier om feedback te geven op teksten en tekstfouten te verbeteren. Schrijfdelicten is een praktisch boekje met de belangrijkste taalregels waarmee juristen te maken krijgen. Het is bedoeld als hulpmiddel en naslagwerk voor studenten en als feedbackmiddel voor docenten. Veel taaldocenten aan juridische opleidingen kampen met nakijkproblemen: collega's hanteren ieder hun eigen nakijkstijl, feedback op schrijfwerk is enorm tijdrovend en misschien nog wel het ... Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Schrijfdelicten (Paperback). Schrijfdelicten 4e druk is een boek van Jantien Dhont uitgegeven bij Communicatiereeks. ISBN 9789081854795 Schrijfdelicten... Inloggen. E-mailadres. E-mailadres is niet correct Schrijfdelicten [e-Boek] Jantien Dhont. Jantien Dhont is een geweldige auteur. Download en lees het boek Schrijfdelicten op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Schrijfdelicten in PDF, ePUB, MOBI. Jantien Dhont Sch...

INFORMATIE

AUTEUR
Jantien Dhont
DIMENSIE
11,15 MB
BESTANDSNAAM
Schrijfdelicten.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijfdelicten 4e druk is een boek van Jantien Dhont uitgegeven bij Communicatiereeks. ISBN 9789081854795 Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Omdat de student op deze manier gestimuleerd wordt eigen taaldeficiënties aan te pakken, is het leerrendement veel groter. Het boek bevat veel voorbeelden, illustraties en hilarische taalfouten.

Wil je het boek lezen?Schrijfdelicten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jantien Dhont. Lezen Schrijfdelicten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN