De vloek van de Palmisanos

De vloek van de Palmisanos - Rafel Nadal | Northernlights300.org

..., 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisano gedoemd jong te sterven ... De vloek van de Palmisanos, Rafel Nadal - Ebook ... ... . Twee moeders maken, in een poging de vloek te doorbre... Met het boek 'De vloek van de Palmisanos' laat Rafel Nadal zijn licht schijnen op de Italiaanse families Palmisano en Convertini gedurende de eerste helft van de 20e eeuw. 24 augustus 2012 Twee toeristen vinden in het zuiden van Italië een gedenksteen, ter nagedachtenis aan de gevallenen van de oorlog en lezen daar steeds dezelfde achternaam. Italië, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisano gedoemd jong t ... De vloek van de Palmisanos van Rafel Nadal | Boek en ... ... . Italië, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisano gedoemd jong te sterven. Twee moeders maken, in een poging de vloek te doorbreken, in het geheim een afspraak: de pasgeboren Vitantonio Palmisanos wordt bij zijn geboorte weggege De vloek van de Palmisanos | Nadal, Rafel | ISBN: 9789401608022 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De vloek van de palmisanos is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De vloek van de palmisanos PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De vloek van de palmisanos Italië, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisanos gedoemd jong te sterven. Om de vloek te doorbreken, maken twee moeders in het geheim een afspraak: de pasgeboren Vitantonio Palmisanos wordt bij zijn geboorte weggegeven aan een welvarende familie. Fnac: De vloek van de Palmisano's, Rafel Nadal, Irene van de Mheen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De vloek van de Palmisanos is een aangrijpende familiesaga over onomkeerbare keuzes, onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en keuzes ten tijde van twee wereldoorlogen. Dit delen: Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)...

INFORMATIE

AUTEUR
Rafel Nadal
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
De vloek van de Palmisanos.pdf

OMSCHRIJVING

Aangrijpende familiesaga over onvoorwaardelijke liefde in oorlogstijdItalië, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisanogedoemd jong te sterven. Twee moeders maken, in een poging de vloek te doorbreken, in het geheim een afspraak: de pasgeboren Vitantonio Palmisano wordt bij zijn geboorte weggegeven. Vredig groeit hij op bij een welvarende familie, met zijn zusje Giovanna. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Het dagelijks leven staat op zijn kop, waarbij iedereen zich de vraag stelt: welke kant kies ik?Vitantonio duikt onder, Giovanna vertrekt naar Spanje om tegen de fascisten te vechten. Zullen de twee elkaar ooit nog terugzien? En zal Vitantonio zijn ware afkomst ooit te weten komen?

Wil je het boek lezen?De vloek van de Palmisanos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rafel Nadal. Lezen De vloek van de Palmisanos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN