Undercover In Nederland

Undercover In Nederland - Alberto Stegeman | Northernlights300.org

...s het komt maar al te vaak voor En dan dat gez ... Undercover in Nederland gemist? Bekijk het maar... op ... ... ..k ... Alberto Stegeman mag zijn aflevering van Undercover in Nederland over een malafide paardenhandelaar toch uitzen- den.Dat heeft de rechter in Amsterdam vrijdag bepaald in hoger beroep. Vorige week oordeelde de rechter nog dat de aflevering niet mocht worden uitgezon- den.Het recht heeft gezegevierd. Begin deze maand was er in het televisieprogramma Undercover in Nederland een heftige confrontatie te zien tussen presentator Alberto Stegeman en Peter D. De presentator noemt het 'één van de meest ... Pedofiel wil seksafspraak met 14-jarig meisje | Undercover in Nederland ... ... . De presentator noemt het 'één van de meest aangrijpende reportages die ik ooit hebt gemaakt met dit programma'. De locatie van de confrontatie komt ons wel heel bekend voor, het was namelijk in Leiden. Undercover in Nederland is een Nederlandse serie van de zender SBS 6. De serie ging in première in 2005. Undercover in Nederland. 1,764 likes · 27 talking about this. TV Show In de uitzending van Undercover in Nederland laat programmamaker Alberto Stegeman zondag diverse misstanden zien in een uitvaartcentrum. In een voorpublicatie lijkt duidelijk te worden dat er kisten worden omgeruild voor de crematie en dat er respectloos wordt omgegaan met overledenen. Undercover in Nederland. Stegeman liet een foto bij de nepbom achter zodat autoriteiten wisten wie erachter zat, maar dat zal ze waarschijnlijk niet milder stemmen....

INFORMATIE

AUTEUR
Alberto Stegeman
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Undercover In Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Alberto Stegeman is undercoverjournalist en sinds 2005 maker van het waanzinnig succesvolle SBS televisieprogramma Undercover in Nederland.Gertjan Schepers, John Wijnand, Kees Pieper... Het zijn maar een paar van de namen waarvan Alberto zich dagelijks bedient. Hij woont en werkt elke dag ergens anders, hij bezit verschillende mobieltjes en liegt zijn leven bij elkaar. Alberto Stegeman is de ene dag mensenhandelaar, dan weer homocruiser. Het ene moment probeert hij binnen te dringen in de wereld van de illegale straatracerij, de andere dag is hij op zoek naar kinderporno of wapens.In dit boek gunt Alberto Stegeman de lezer een kijkje achter de schermen van zijn programma en doet hij uit de doeken hoe het hem steeds lukt de duistere werelden van de illegaliteit te infiltreren. Uiteraard gebeurt er ook veel dat de tv-uitzendingen nooit haalt of dat niet met de camera kan worden vastgelegd. Nu kan hij de lezer deze – vaak hachelijke -- momenten laten meebeleven en toont hij in alle eerlijkheid de gevaarlijke kant van zijn beroep.

Wil je het boek lezen?Undercover In Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alberto Stegeman. Lezen Undercover In Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN