Rijnlands huis

Rijnlands huis - L. van der Meule | Northernlights300.org

...: Hardback als nieuw. Geillustreerd. Prijs: € 12,50 (Excl ... Vakantiehuis in Rijnland huren op Natuurhuisje.nl ... . verzendkosten) Meer info: Bekijk hier informatie over Alrijne Ziekenhuis - locatie Leiderdorp in Leiderdorp, zoals de contactgegevens en locatie van deze zorginstelling. Wij zijn sterk in het managen van vastgoed. Dat doen wij voor huurwoningen, kantoren, winkelcentra en Verenigingen van Eigenaars. Maak uw keuze uit onze activiteiten. Vacatures bij Rijnlandshuis / werken bij Rijnlandshuis. Geen vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, ba ... Rijnlandshuis - Spaarndam - JTravel ... . Geen vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Rijnlandshuis. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband....

INFORMATIE

AUTEUR
L. van der Meule
DIMENSIE
5,96 MB
BESTANDSNAAM
Rijnlands huis.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is de neerslag van de geschiedenis van het oude gemeenlandshuis, Het is vooral een beschrijving van de fysiek van het huis zelf; de materialen waaruit het bestaat en de technieken die in e loop der eeuwen werden gebruikt voor verbouwing en onderhoud. Maar ook de werkwijzen van metselaars, timmerlieden, steenhouwers, schilders en al die vele handwerkslieden die in de loop der eeuwen in het gebouw hun arbeid verrichtten.

Wil je het boek lezen?Rijnlands huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. van der Meule. Lezen Rijnlands huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN