Eigenlijk kon het niet

Eigenlijk kon het niet - Wim Van Dijk | Northernlights300.org

... ooit is geleverd. Ik kon niet meer negeren dat het helemaal niet goed met me ging ... Eigenlijk kon het niet - VAREN Magazine ... . Of eigenlijk: ronduit slecht. De hele dag door voelde ik pure paniek en angst, maar waarvoor ik dan bang was, wist ik niet. Lintjesregen in coronatijd: het Wilhelmus niet meezingen, geen hoera en zelf je lintje opspelden. In de rest van het land worden de Koninklijke onderscheidingen vrijdag uitgereikt, maar in Utrecht ... Presentator Robert ten Brink vond het huidige, sterk coronagerelateerde seizoe ... Eigenlijk kon het niet - YouTube ... ... Presentator Robert ten Brink vond het huidige, sterk coronagerelateerde seizoen van All you need is love misschien wel het meest memorabele van de afgelopen 28 jaar. ,,Het is bizar'', zegt hij ... Hij beseft eigenlijk nog niet wat hem overkomen is. Hans Luijmes uit Aalten raakte zo'n 38 jaar geleden zijn trouwring kwijt en beschouwde het sieraad als verloren. Tot zondagavond, toen de ring 'ineens' in de tuin lag. 'Het is echt heel bizar. Ik kon het niet geloven en was echt even van de kaart', vertelt […] 21.9k Likes, 570 Comments - Igmar Felicia (@igmarfelicia) on Instagram: "Veel lieve vragen in DM over wat er met m'n knie aan de hand is. Met hemelvaart een dagje een…"...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Van Dijk
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
Eigenlijk kon het niet.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het verhaal over de schier onmogelijke reis, op een scheepje van 7,2 meter, van Zeeland naar New Zealand. Toen, maar mogelijk ook nu nog, het kleinste schip onder Nederlandse vlag waarop een huzarenstukje van dit formaat ooit is geleverd. Hoogtepunten hierin zijn het stuurloos worden op de Atlantische oceaan, de avontuurlijke verkenning van de Amazone Delta, een lange verblijf op het mysterieuze Paaseiland en een bezoek aan het toevluchtsoord van de muiters van HMS Bounty, Pitcairn. Maar niet te vergeten, ook het intensieve contact met mensen uit andere culturen.In de hoofdrollen van dit boek treffen we de makers ervan, Wim van Dijk en Nelly de Jong. Al meer dan een kwart eeuw geleden reageerde Nelly op een advertentie van Wim en sindsdien zijn het zeilmaatjes door dik en dun. Tussen 1988 en 1997 zeilden ze samen, op verschillende schepen, rond de wereld.

Wil je het boek lezen?Eigenlijk kon het niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Van Dijk. Lezen Eigenlijk kon het niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN