stoppen met roken / druk Heruitgave

stoppen met roken / druk Heruitgave - Allen Carr | Northernlights300.org

...ert de arts Roy Martina de methode die hij jaren geleden heeft gebruikt voor zijn vader die meer dan dertig jaar had gerookt (2 pakjes per dag) moeiteloos te helpen met stoppen ... Download Scheurkalender Nederland stopt! Met roken ... ... . en nu: afvallen / druk Heruitgave is een boek van Allen Carr Ean/ISBN: 9789022548226 Review: Stoppen met roken ontwenningsverschijnselen & herstelDe eerste paar weken na het stoppen met roken zijn meestal het moeilijkst en het duurt normaal gesproken 8 tot 12 weken voordat je gewend raakt aan de nieuwe levensstijl van een ex-roker. Ontwenningsverschijnselen van nicotine, de verslavende drug in tabak, worden gekenmerkt door symptonen als hoofdpijn, angst, misselijkheid en nu: afvallen / druk Heruitgave v ... Top Honderd | en nu: afvallen / druk Heruitgave - Allen Carr ... . Ontwenningsverschijnselen van nicotine, de verslavende drug in tabak, worden gekenmerkt door symptonen als hoofdpijn, angst, misselijkheid en nu: afvallen / druk Heruitgave van Allen Carr kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789022548226. Stoppen met roken - allen carr nederlands paperback 9789022548219 druk: heruitgave 173 pagina's ben jij een van de 1,5 miljo Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 7,50 18 jun. '20 Vergelijken - Stoppen met roken ISBN: 9789022585795 - Roken is een fuik, waar je, meestal als jongere, nietsvermoedend in zwemt. Te laat merk je dat je niet meer terug kunt. Alleen Carr laat zien hoe die fuik in elkaar zit, zodat je er moeiteloos uit… Neem contact op met uw (huis)arts of een gedragscoach om de eerste stap te zetten. Hij of zij bekijkt samen met u wat u nodig heeft. Het is mogelijk dat deze deskundige u medicatie adviseert. ApotheekZorg levert deze nicotinevervangende middelen en geneesmiddelen die u helpen om te stoppen met roken. Het Stoppen Met Roken programma Stoppen met roken kan je een onrustig en gejaagd gevoel geven. Het helpt als je afleiding vindt. Ga sporten, stort je op een nieuwe hobby, doe wat klusjes in en rondom het huis, zorg dat je bezig bent. Daarmee overleef je de moeilijke momente...

INFORMATIE

AUTEUR
Allen Carr
DIMENSIE
10,95 MB
BESTANDSNAAM
stoppen met roken / druk Heruitgave.pdf

OMSCHRIJVING

Ben jij een van de 1,5 miljoen Nederlanders die wel eens met de gedachte speelt te stoppen met roken? Maar ben je ook bang niet voldoende gemotiveerd te zijn? Alles al geprobeerd... of juist niet? Dan is dit je kans! Je hebt toch niets te verliezen!Dertig jaar lang rookte Allen Carr honderd sigaretten per dag. Tot hij stopte. Hij analyseerde wat hem in zijn verslaving had vastgehouden en ontwikkelde op basis daarvan zijn baanbrekende methode. Van Stoppen met roken zijn wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht; het is in meer dan zesentwintig talen uitgebracht. Allen Carr heeft zijn visie ook uitgewerkt op andere terreinen, zoals Stoppen met alcohol en Stoppen met tobben. Allen Carr was 30 jaar lang een verwoed kettingroker. Ondanks talloze pogingen lukte het hem niet om blijvend te stoppen. Tot die ene, laatste keer dat het wel lukte en het hem, tot zijn grote verbazing, eigenlijk nauwelijks moeite kostte. Hij overleed in 2006.

Wil je het boek lezen?stoppen met roken / druk Heruitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allen Carr. Lezen stoppen met roken / druk Heruitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN