Slank door microbewegingen

Slank door microbewegingen - Eva van Zeeland | Northernlights300.org

...n via Bol.com voor 19,95. Slank door microbewegingen - Eva van Zeeland ... Gratis preview Slank door MicroBewegingen ... . 17 17 x gezien 1 1 x bewaard sinds 05 mei '20, 14:59. Bewaar ... 5. HOE WORD IK SLANK DOOR MICROBEWEGINGEN? Over het algemeen geldt: hoe meer MicroBewegingen je maakt, hoe meer resultaat je bereikt. En denk eraan, je hebt gemakkelijk 10 uur MicroTijd tot je beschikking per dag! Hoe vaak jij een MicroBeweging herhaalt, bepaal je zelf. Zodra de eerste zweetdruppeltjes zich aandienen, ben je té intensie ... Slank door microbewegingen - Eva van Zeeland - (ISBN ... ... . Zodra de eerste zweetdruppeltjes zich aandienen, ben je té intensief Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. Slank door microbewegingen | ISBN 9789490783365 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Eva van Zeeland Slank door MicroBewegingen. Gedrukt boek . Handboek voor het versterken van je lichaam en het krijgen van meer energie door het uitvoeren van microbewegingen gedurende de hele dag. Genre Non-Fictie Onderwerpen Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. Het is daarom dé oplossing voor de drukbezette vrouw met ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva van Zeeland
DIMENSIE
3,49 MB
BESTANDSNAAM
Slank door microbewegingen.pdf

OMSCHRIJVING

Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. Het is daarom dé oplossing voor de drukbezette vrouw met een hekel aan de sportschool.In het boek Slank door MicroBewegingen krijg je heldere informatie over MicroBewegen in MicroTijd, de rol die je spieren hierbij spelen, de beïnvloeding van je stofwisseling en natuurlijk tal van MicroBewegingen voor in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, onderweg en op kantoor.Het boek is inclusief de 21-dagen MicroBewegingen Challenge, de manier om MicroBewegen ongemerkt aan je levensstijl toe te voegen. Het blijvend resultaat is een slank, fit en gezond lichaam.

Wil je het boek lezen?Slank door microbewegingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva van Zeeland. Lezen Slank door microbewegingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN