Rijbewijs B

Rijbewijs B - ANWB | Northernlights300.org

...k rijbewijs u moet hebben, hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt ... Theorieboek Rijbewijs B kopen | ANWB Webwinkel ... . Rijbewijs 75-plussers tijdelijk met maximaal één jaar verlengd. Vanaf 1 december 2019 mogen 75-plussers tijdelijk blijven rijden met een verlopen rijbewijs (onder voorwaarden). Deze tijdelijke verlenging geldt tot 31 december 2020. Bent u 75-plusser en in het bezit van een rijbewijs dat bijna verloopt? Rijbewijs B. Een rijbewijs B is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijd ... Rijbewijs - Wikipedia ... . Een rijbewijs B is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijden van maximaal 3500kg. Het toont aan dat je beschikt over voldoende kennis, vaardigheden en inzicht om met een auto aan het verkeer deel te nemen. Rijbewijs B of BE? Wat mag je trekken met rijbewijs B en wanneer heb je rijbewijs BE nodig? Rijbewijs B Een B-rijbewijs is altijd voldoende als de caravan met belading (dus inclusief laadvermogen) niet meer weegt dan 750 kg. Dergelijke caravans hebben geen eigen kentekenplaat maar rijden gewoon met een witte plaat met het nummer van de auto. Lees alles over de maatregelen bij de rijopleiding en rijexamens tegen de verspreiding van corona. Wie met de auto wil rijden, heeft een rijbewijs B nodig. U moet slagen voor een theorie-examen en een praktisch examen. Theorie-examen vanaf 17 jaar, praktijkexamen vanaf 18 jaar. Stageperiode met… Leer gratis de theorie rijbewijs A - AM - B met extra oefenvragen/examens A - AM - B - C - D - G met een gratis boekcode of sms code Voorbereiding. U bereidt het theorie-examen voor via: zelfstudie. op het online platform 'Mijn rijbewijs B (opent in nieuw venster) ' kan je je met meerkeuze- en videovragen voorbereiden op het theoretisch rijexamen.; theorielessen bij een erkende rijschool (PDF bestand opent in nieuw venster).; Mee te nemen documenten. Neem uw identiteitskaart mee. Theorie rijbewijs B oefenvragen en proefexamen. Volg onze leermethode en slaag zeker voor het theorie-examen! Onze leermethode Uitleg codes Handboek Reacties van anderen Rijbewijs B of BE, wat mag wel, wat mag niet! Rijbewijs B. Rijbewijs B geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met een aanhangwagen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750 kg. In bepaalde gevallen is met alleen het rijbewijs B een zwaardere aanhangwagen toegestaan dan 750 kg. Dat kan alleen op twee voorwaarden: Rijbewijs B is hiervoor noodzakelijk. Dit rijbewijs mag vanaf 21 jaar gehaald worden en vanaf achttien jaar als het gaat om de vakbekwaamheid van diegene. Dit rijbewijs is vijf jaar geldig en er dient een medische keuring gedaan te worden. Rijbewijs D1E. Rijbewijs D1E is ...

INFORMATIE

AUTEUR
ANWB
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
Rijbewijs B.pdf

OMSCHRIJVING

Theorieboek Rijbewijs B - Auto Het theorieboek voor de aankomende automobilist!Wil jij binnenkort theorie-examen doen voor je rijbewijs B? Bereid jezelf dan 100% voor met behulp van het Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB.In het Theorieboek Rijbewijs B komen alle verkeersregels voorbij die je als automobilist moet kennen om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken waardoor je stapsgewijs leert over onderwerpen zoals: andere weggebruikers, voorrang en voor laten gaan, de auto rijklaar maken, bijzondere verkeerssituaties enz. Veel beeld, heldere uitleg Het Theorieboek Rijbewijs B combineert de lesstof met duidelijke foto's en veel ondersteunende plaatjes. Zo zie je meteen hoe je de theorie toepast, zelfs in de moeilijkste verkeerssituaties. De voordelen van het theorieboek rijbewijs B:* Heldere, duidelijke inhoud* De combinatie theorie met veel plaatjes leert makkelijk en snel* Het staat vol praktische tipsExtra goed voorbereid naar je theorie-examen?Kies dan voor het complete theoriepakket van de ANWB, dit bestaat uit:* Dit Theorieboek Rijbewijs B* 10 volledige B - examens (ingesproken)* Verkeersbordentrainer* 30 voorrangssituatiesDe voordelen van theorieboek B - Auto + online oefenen* Alle theorie eenvoudig uitgelegd * Fijne combinatie van leren en oefenen* 2 maanden lang eenvoudig online oefenen met behulp van echte examenvragen* Goede voorbereiding op het officiële CBR theorie-examenZeker weten dat jij binnen de kortste keren jouw theoriebewijs in handen hebt! 

Wil je het boek lezen?Rijbewijs B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ANWB. Lezen Rijbewijs B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN