Fietsgek

Fietsgek - Peter de Lange | Northernlights300.org

...an ons land die zich een leven - privé of beroepsmatig - zonder fiets niet kunnen voorstellen ... Fietsgek, Peter de Lange - Paperback - 9789463191395 | AKO ... ... . 'Fietsgek!' neemt de hedendaagse fietscultuur onder de loep en vraagt zich af hoe dit negentiende-eeuwse vervoermiddel tegen het geweld van de machtige autolobby in zo mateloos populair kon worden. FIETSGEK OP ZOEK NAAR ZIJN GRENZEN. Arend Middelveldt fietste in zeventien dagen van de Noordkaap naar Gibraltar. De 53-jarige veehouder uit Drenthe eindigde vorige week als vierde in de Ultra ... 'Fietsgek ... Fiets gadgets & cadeaus - CyclingLifestyle.nl - Casual ... ... . De 53-jarige veehouder uit Drenthe eindigde vorige week als vierde in de Ultra ... 'Fietsgek!' laat ze allemaal aan het woord, plus nog een heleboel andere inwoners van ons land die zich een leven - privé of beroepsmatig - zonder fiets niet kunnen voorstellen. 'Fietsgek!' neemt de hedendaagse fietscultuur onder de loep en vraagt zich af hoe dit negentiende-eeuwse vervoermiddel tegen het geweld van de machtige autolobby in zo mateloos populair kon worden. Op zoek naar een custom fiets? Passend bij jouw wensen? Elektrisch of juist niet?STOUT.BIKE maakt en onderhoudt! Fietslab op de Werf in Alphen aan den Rijn. Fietsgek! laat ze allemaal aan het woord, plus nog een heleboel andere inwoners van ons land die zich een leven - privé of...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter de Lange
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
Fietsgek.pdf

OMSCHRIJVING

Katelijne Boerma is fietsburgemeester van Amsterdam, Simon Groen uit Middelharnis berijdt het liefst een authentieke vélocipède. Kunstenaar Pete Jordan fotografeert platgereden fietsbeldoppen, Yannic Bode ruilde als Duitse student in Leiden zijn auto in voor een fiets en Xing Chen schreef voor collega-expats een instructieboek over fietsen in 020. 'Fietsgek!' laat ze allemaal aan het woord, plus nog een heleboel andere inwoners van ons land die zich een leven – privé of beroepsmatig – zonder fiets niet kunnen voorstellen. 'Fietsgek!' neemt de hedendaagse fietscultuur onder de loep en vraagt zich af hoe dit negentiende-eeuwse vervoermiddel tegen het geweld van de machtige autolobby in zo mateloos populair kon worden. Is het misschien omdat de fiets je vaak sneller op je bestemming brengt dan de auto? Of omdat hij weinig ruimte in beslag neemt, schoon is en de gebruiker fit en gezond houdt? Ook het buitenland begint deze voordelen te ontdekken en omarmt dit eerlijke, duurzame transportmiddel, dat weliswaar geen Nederlandse vinding is, maar desondanks kon uitgroeien tot een belangrijk exportartikel.

Wil je het boek lezen?Fietsgek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter de Lange. Lezen Fietsgek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN