7e vijfling

7e vijfling - Agatha Christie | Northernlights300.org

...tse echtpaar Fedah en Makarios Touma verwachtte eigenlijk een tweeling, maar het werd een vijfling! De namen van deze zeldzame Nederlandse vijfling zijn nu bekend ... Agatha Christie op De Boekenplank ... . Het bleken vijf meisjes: Evelyn, Josefina, Justina, Maria en Melissia. M.D. Vreugdenhil is een geweldige auteur. Download en lees het boek Mediation in de praktijk op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Mediation in de praktijk in PDF, ePUB, MOBI. 7e vijfling boek - Agatha Christie .epub. Aap-bis-zjwaam pdf download (Leonie Robroek) Achter de maskerade boek Raoul Bauer epub. Adobe Indesign CS3 Classroom i ... Boekwinkeltjes.nl ... . 7e vijfling boek - Agatha Christie .epub. Aap-bis-zjwaam pdf download (Leonie Robroek) Achter de maskerade boek Raoul Bauer epub. Adobe Indesign CS3 Classroom in a Book + CD-rom boek Creative Team Adobe pdf. AHA! boek - Marnix Pauwels .pdf. Alle Gedichten Tot Gisteren boek Komrij pdf. 7e vijfling. De gesluiierde dame brief van een dode De minister die niet van de bonbons kon afblijven Lord Edgware sterft Het geheim van de dode Chinees . 9e vijfling. Jane zoekt een baan De pop in de schoorsteen De Plymouth-Expres Moord in een vliegtuig Poirot komt te laat. 18e vijfling....

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
7e vijfling.pdf

OMSCHRIJVING

DE GESLUIERDE DAMEEen kort verhaalEen beeldschone dame vraagt Poirot om hulp, omdat ze gechanteerd wordt. En dit keer blijft de beroemde detective niet rustig zitten nadenken, maar gaat hij direct over tot actie.tBRIEF VAN EEN DODEEen volledig boekHercule Poirot ontvangt een brief van een oude dame. Er blijkt niet duidelijk uit wat er precies aan de hand is, maar toch besluit Poirot de oude dame op te zoeken. Hij is echter te laat. Ze is dood.DE MINISTEK DIE NIET VAN DE BONBONS AFKON BLIJVENEen kort verhaalIn een bescheiden stemming vertrouwt Poirot zijn vriend Hastings toe dat hij zijn opdrachten niet altijd tot een goed einde bracht. Lang geleden heeft hij liet eens helemaal verkeerd gehad.LORD EDGWARE STERFTEen volledig boekDe beroemde toneelspeelster Jane Wilkinson vraagt Poirot haar man over te halen van haar te scheiden. Poirot stemt toe. Zijn bemiddeling blijkt echter niet meer nodig.HET GEHEIM VAN DE DODE CHINEESEen kort verhaalIn Londen verdwijnt een rijke Chinees, vlak voordat hij een belangrijke vergadering moet bijwonen. Zijn lijk wordt uit de Theems gehaald. Aan Poirot de taak de dader te ontdekken.

Wil je het boek lezen?7e vijfling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen 7e vijfling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN