Een kans op zes

Een kans op zes - Petra Spark | Northernlights300.org

... drama, veertien jaar later begint alles opnieuw Petra Spark ... Een kans op zes: spannend verhaal; goede opbouw; dialogen ... ... . Nederlands | Paperback € 19,95 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Een kans op zes is een zwaar geladen boek doordat het over het taboe pedofilie handelt en vooral omdat een deel van het verhaal vanuit het standpunt van een pedofiel gebracht wordt. Let wel, het is geen activistisch boek, het is een spannen ... Boek Een kans op zes - Petra Spark | Auteurs en Boeken ... . Let wel, het is geen activistisch boek, het is een spannende thriller met onverwachte wendingen. De personages zijn... Een kans op zes is een uiterst bizar en spannend verhaal dat diverse plotwendingen kent die de lezer niet ziet aankomen. Toch vermoed je als lezer al redelijk snel wie de dader is. "Hijgend rukte ze zich los, zijn mes miste haar buik en verwondde haar arm. Hevig bloedend liep ze verder. Een kans op zes is een zwaar geladen boek doordat het over het taboe pedofilie handelt en vooral omdat een deel van het verhaal vanuit het standpunt van een pedofiel gebracht wordt. Let wel, het is geen activistisch boek, het is een spannende thriller met onverwachte wendingen. Recensie Soraya op 28 september 2019: Petra Spark studeerde communicatiewetenschappen aan het KU Leuven. In 2017 debuteerde ze met Artikel 13. Een kans op zes is haar tweede boek. De achterflap is veelbelovend. Het verhaal klinkt spannend en Spark is niet bang om gevoelige onderwerpen als kinderpornografie aan te snijden. De meeste kans op een bedrag met zes nullen heb je bij de BankGiro Loterij, namelijk 1 op 790.499. Daar moet nog wel belasting af dus er blijft 699.000 euro over. Zes Nederlandse talenten maken kans op Golden Boy Award. ... Vraag mij altijd waarom je een lijst met 100 namen moet maken als je op een gegeven moment bij de categorie Mitchel Bakker uitkomt. een kans van 1 : 18 is een kans van 5,556% (afgerond) een kans van 1 : 22 is een kans van 4,545% (afgerond) een kans van 19 : 66 is een kans van 28,788% (afgerond) Opmerking tot slot: het is kansberekening. Uitkomsten blijven onvoorspelbaar. Als je zes keer met een dobbelsteen gooit, is niet precies 1 van die worpen een 4. In eén kans op zes vertelt Petra Spark het verhaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Spark
DIMENSIE
6,67 MB
BESTANDSNAAM
Een kans op zes.pdf

OMSCHRIJVING

EEN KANS OP ZESPetra SparkSuspenseZE OVERLEEFDE EEN DRAMA, VEERTIEN JAAR LATER BEGINT ALLES OPNIEUW...Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten... Wanneer ze op een ochtend ontwaakt in een huis aan de Middellandse Zee ontdekt ze een gruwelijke waarheid. Ze zal meemaken wat haar zoon veertien jaar geleden moest doorstaan.Intussen worden er op het strand van het Franse Hyères lichamen van zevenjarige jongetjes gevonden. Opalen liggen in een kring om hen heen. Is Alexandra het slachtoffer van deze 'opaalmoordenaar'? Of ligt de sleutel tot de waarheid verborgen in het duistere verleden van Hyères?Petra Spark (1976) studeerde communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. Ze schrijft spannende, meeslepende verhalen en debuteerde in 2017 met de thriller Artikel 13. Steeds weer opnieuw slaagt ze erin om de lezers aan haar boeken gekluisterd te houden.

Wil je het boek lezen?Een kans op zes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Spark. Lezen Een kans op zes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN