Commandant Konijn

Commandant Konijn - Michel Maas | Northernlights300.org

...mandant Konijn" door Michel Maas verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Michel Maas, Commandant Konijn, indrukwekkende roman ... . Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steed... Commandant Konijn | ISBN 9789023498704 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Commandant Konijn direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Commandant Konijn ISBN: ... Commandant Konijn eBook door Michel Maas - 9789023499305 ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Commandant Konijn ISBN: 9789023498704 Commandant Konijn is de rauwe autobiografische roman van een man die door zijn heimelijke oorlogsverslaving wegdrijft van zijn oude leven. Hij is voortdurend op zoek naar kick en adrenaline. Op het moment dat hij het niet meer verwacht, wordt hij getroffen door een kogel die zijn geheugen activeert. Commandant Konijn | ISBN 9789023499305 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Michel Maas is journalist, schrijver en correspondent in Zuidoost-Azië voor de NOS en voor de Volkskrant. Commandant Konijn is zijn tweede roman. Voor zijn debuut, De vleugels van Lieu Hanh, won hij de Geertjan Lubberhuizenprijs, de jaarlijkse prijs voor het beste literaire debuut. Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op Commandant Konijn book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. 'Commandant Konijn' is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op verdacht is, wordt hij geraakt door een kogel en ontsnapt hij ternauwernood aan de dood. Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op verdacht is, wordt hij geraakt do Commandant Konijn. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2017 Kenmerken daisy streaming audio (10 uur, 51 minuten), geluid Aantekening Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Amsterdam : De Bezige Bij, 2017. - 335 pagina's. Daisy-rom bij Passend Lezen. Commandant Konijn. Leen deze versie. Uitgever Commandant Konijn is de rauwe autobiografische roman van een man die door zijn heimelijke oorlogsverslaving wegdrijft van zijn oude leven. H...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Maas
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Commandant Konijn.pdf

OMSCHRIJVING

Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op verdacht is, wordt hij geraakt door een kogel en ontsnapt hij ternauwernood aan de dood. De kogel werkt als de befaamde madeleine van Proust, en activeert zijn geheugen. Hij keert terug naar Kosovo. In dit land, waar alles anders is, breekt de oorlog uit en is hij gedwongen het bizarre verhaal waarin hij verzeild is geraakt helemaal tot het einde te leven.Commandant Konijn is een rauw en snel verteld verhaal met onverwacht zachte kanten, over een man die door zijn heimelijke oorlogsverslaving wegdrijft van zijn oude wereld en een nieuwe liefde vindt.

Wil je het boek lezen?Commandant Konijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Maas. Lezen Commandant Konijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN