De Hitlers

De Hitlers - W. Zdral | Northernlights300.org

...n en staatshoofd (als Führer en rijkskanselier) van 2 augustus 1934 tot eveneens aan zijn dood ... De Hitlers - Wolfgang Zdral | 9789059114326 | Standaard ... ... . Op 19 april werd Berlijn omsingeld door de Russen. Op de dag van Hitlers bruiloft, op 29 april stelde hij een politiek testament op. Hierin benoemde hij de posities voor de regering na zijn dood. Goebbels werd tot rijkskanselier benoemd. Dit was Goebbels maar één dag, want hij pleegde samen met zijn vrouw zelfmoord na eerst hun zes kinderen te hebben vergiftigd. In dit boek De Hitlers worden de ware achtergronden van Hitler blootgelegd. Wolfgang Zdral, g ... Adolf Hitler - Wikipedia ... . In dit boek De Hitlers worden de ware achtergronden van Hitler blootgelegd. Wolfgang Zdral, geboren in 1958, studeerde af aan de School voor Journalistiek en studeerde economie, politicologie en communicatiewetenschap. Sinds twintig jaar werkt hij als journalist, momenteel is hij redacteur van het tijdschrift Capital. De Hitlers | ISBN 9789059114326 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De verblijfplaatsen van Adolf Hitler vormden de setting voor belangrijke gebeurtenissen in het disfunctionele - en eerlijk gezegd verontrustende - privéleven van de moorddadige dictator. Adolf Hitler als klein kind Adolf Hitler werd op 20 april 1889 geboren in Braunau am Inn, een Oostenrij...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Zdral
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
De Hitlers.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn leven lang heeft Adolf Hitler een geheim gemaakt van zijn afkomst. Veel sporen die naar zijn verleden leiden laat hij systematisch uitwissen. 'Ik heb geen flauw benul van familiegeschiedenis. Op dat gebied ben ik uiterst beperkt', zei de dictator eens. 'Ik ben een compleet onfamiliaal, een unsippisch aangelegd wezen.' Afkomst en afstamming blijven ver-borgen achter de voor propagandadoeleinden opgeworpen fa e van een hoog boven het volk verkerende F hrer van een 'Volksgemeinschaft'. 'Het verbergen en het verheerlijken van de eigen persoon was een van de belangrijkste opgaven van Hitlers leven. Welke andere figuur in de geschiedenis heeft zichzelf met zoveel geweld, zo consequent, op het pedante af, gestileerd en al het persoonlijke uit weten te vlakken', schrijft historicus Joachim Fest. 'Hij was er altijd op bedacht sporen te verwarren, identiteiten onherkenbaar te maken, de al weinig transparante achtergrond van afkomst en familie nog troebeler te maken.' De Britse historicus Ian Kershaw hekelt de 'bijzonder beperkte bronnen ter reconstructie van de levensgeschiedenis van de Duitse dictator'. In dit boek De Hitlers worden de ware achtergronden van Hitler blootgelegd.Wolfgang Zdral, geboren in 1958, studeerde af aan de School voor Journalistiek en studeerde economie, politicologie en communicatiewetenschap. Sinds twintig jaar werkt hij als journalist, momenteel is hij redacteur van het tijdschrift Capital. Bij uitgeverij Ueberreuter verscheen in 2002 zijn boek Der finanzierte Aufstieg des Adolf H. De Hitlers, de onbekende familie van de F hrer werd vertaald door Annemarie Vlaming.

Wil je het boek lezen?De Hitlers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Zdral. Lezen De Hitlers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN