Bijbels ABC

Bijbels ABC - K.H. Miskotte | Northernlights300.org

... en leer het alfabet met herkenbare thema's uit de Bijbel ... Bijbels ABC 1 Leerlingenboek door M. van Campen (paperback ... ... . Bekende verhalen en personen komen langs, zoals Adam en Eva, maar ook Ruth, Paulus en Lazarus en woorden als vrede, herder en zegen. Het project ABC van het geloof heeft als doelstelling om in begrijpelijke en eigentijdse taal de diepe inhoud van het christelijke geloof en gereformeerde belijden aan jongeren door te geven. We hopen dat je hierdoor de betekenis hiervan voor je eigen leven gaat zien. Aanpak. Bijbels ABC is een richtingwijzer voor iedereen ... bol.com | Bijbels ABC | 9789043527361 | K.H. Miskotte | Boeken ... . Aanpak. Bijbels ABC is een richtingwijzer voor iedereen die de bijbel gaat lezen: een karakterschets vooraf. Het is dus ook geen goed doorwrocht dogmatiekboek, geen systematische uiteenzetting over de bijbel. Bijbels ABC: Christus, de gezalfde koning. maandag 3 juli 2017; Bijbels ABC: Bekering. zondag 2 juli 2017; Bijbels ABC: Amen. zaterdag 1 juli 2017; Alle Thema's ... We gaan het 'bijbels abc' aanleren. In het eerste deel van Bijbels ABC hebben we de letters A tot en met L behandeld, in dit deel zijn de letters M tot en met Z aan de beurt. Hopelijk krijgen deze woorden tijdens het leren ook een persoonlijke betekenis in jouw leven en geloof. Toon meer Toon minder. In 'Mijn Bijbels ABC' van Coby Poelman en Sanne Miltenburg is een Bijbels alfabet op rijm. Maak spelenderwijs kennis met de Bijbel en leer het alfabet met herkenbare thema's uit de Bijbel. Bekende verhalen en personen komen langs, zoals Adam en Eva, maar ook Ruth, Paulus en Lazarus en woorden als vrede, herder en zegen. De eerste druk van het "Bijbels ABC" van de theoloog K. H. Miskotte, een heel eigensoortig catechisatieboek, verscheen herfst 1941. Voortgekomen is het uit een cursus voor kringen zoals er ... ABC voor kinderen is gemaakt voor kinderen van ongeveer 8 t/m 12 jaar (groep 5 t/m 8 van de basisschool). Daarbij wordt ervan uitgegaan dat kinderen de website samen met hun ouder(s), leerkracht of jeugdwerker gebruiken. De website kan ingezet worden binnen het gezin, het kerkelijk jeugdwer...

INFORMATIE

AUTEUR
K.H. Miskotte
DIMENSIE
10,19 MB
BESTANDSNAAM
Bijbels ABC.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek "Bijbels ABC' is de weergave van een Bijbelcursus die de Amsterdamse predikant K.H. Miskotte (1894-1976) gaf in 1941. Het boek spelde de structuur van de taal en de kernwoorden van het Oude Testament en sprak bemoedigende woorden in oorlogstijd. In de nood van de tijd trok de cursus volle kerken. "Bijbels ABC' werd in de jaren zestig door de auteur bewerkt en heruitgegeven. Deze editie wordt nu ongewijzigd uitgegeven. Het boek heeft niets aan actualiteit ingeboet en weet ook in deze tijd lezers te boeien.

Wil je het boek lezen?Bijbels ABC in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.H. Miskotte. Lezen Bijbels ABC Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN