Spitsbergen

Spitsbergen - Fred Geers | Northernlights300.org

...ies de luchtvaartmaatschappij die bij je past door beoordelingen te lezen en honderden ticketprijzen te bekijken voor vluchten van en naar je bestemming ... Vakantie Spitsbergen 2020 - Natuurschoon van het noorden ... ... . Spitsbergen is van de drie grootste eilanden de meest westelijke van de gelijknamige archipel. Voor een vakantie naar Spitsbergen vaart u tijdens een zeecruise van Kras naar het midden van de Atlantische Oceaan. Deze comfortabele tocht voert u langs de prachtige kustlijn van Noorwegen met talrijke fjorden naar 78°-13' graden noorderbreedte. Spitsbergen wildlife Een van de hoofddoelen van de meeste Spitsbergen reizen is om een ijsbeer te spotten. Hoewel dat zeker een speciale ervaring is, ... Spitsbergen - Wikipedia ... . Spitsbergen wildlife Een van de hoofddoelen van de meeste Spitsbergen reizen is om een ijsbeer te spotten. Hoewel dat zeker een speciale ervaring is, doe je de bestemming daarmee te kort. In de voedzame zeeën spotten we met regelmaat diverse walvissen. Ook de walrussen, poolvossen en rendieren sieren het landschap. De Spitsbergen Marathon is de enige marathon ter wereld met bescherming tegen ijsberen. Een werkelijk unieke ervaring! Er is ook de mogelijkheid deel te nemen aan de 10 km wedstrijd. Wij bieden een volledig verzorgde 4-daagse pakketreis aan, inclusief een directe vlucht, hotel met ontbijt, diverse diners, begeleiding en een startbewijs. De mooiste zeereis naar Spitsbergen boek je bij Buro Scanbrit. Al ruim 50 jaar dé Hurtigruten specialist met het beste vakantie aanbod. Wat te doen in Spitsbergen, Noorwegen. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in Spitsbergen op Tripadvisor. Spitsbergen Tourism: Tripadvisor has 14,603 reviews of Spitsbergen Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Spitsbergen resource....

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Geers
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Spitsbergen.pdf

OMSCHRIJVING

Spitsbergen is geen alledaagse bestemming. Op Spitsbergen is het vooral leeg. Behalve dan voor de vogels: de rotsen zijn hun domein. De natuur wordt heftig beschermd in 29 natuurreservaten.IJzige wereld tussen Noordkaap en NoordpoolSpitsbergen (Svalbard) is geen alledaagse bestemming. Het is ook zeker geen bestemming voor massatoerisme. Op Spitsbergen is het vooral leeg. Behalve dan voor de vogels: de rotsen zijn hun domein. De natuur wordt beschermd met 29 natuurparken.Het aantal plaatsen om te bezoeken is beperkt en vrij rondlopen niet toegestaan vanwege het gevaar van ijsberen. Het zijn dus vooral de excursies, de actieve vakanties met gidsen of de tochten rond de eilanden, waarmee we met dit bijzondere gebied in aanraking komen.Een bezoek aan Spitsbergen is in vele opzichten een onvergetelijke belevenis: de stilte, de wereld van sneeuw en ijs met permafrost bepalen hier alles. Menselijke ingrepen zijn beperkt: een reis naar Spitsbergen is een reis naar het einde van de wereld. Daarna komt alleen nog de Noordpool.Fred Geers schreef eerder de reisgids Faeröer en Vesterålen in de serie Odyssee ReisgidsenSpitsbergen (Svalbard) is geen alledaagse bestemming. Het is ook zeker geen bestemming voor massatoerisme. Op Spitsbergen is het vooral leeg. Behalve dan voor de vogels: de rotsen zijn hun domein. De natuur wordt heftig beschermd in 29 natuurreservaten.

Wil je het boek lezen?Spitsbergen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Geers. Lezen Spitsbergen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN