Ontsnapt aan de dood

Ontsnapt aan de dood - Engelina Fenn | Northernlights300.org

...t aan de dood! Er zitten echt zulke insane dingen tussen ik kan gewoon niet geloven dat ze hebben overleefd! Maar ik ben wel super blij dat het zo is! Ontsnapt aan de dood ... René Hooghiemster ontsnapt aan de dood: "De kwaliteit van ... ... . Ontsnapt aan de dood. Uitgezonden op 27 juni 2020 - 00:05 uur Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een inktzwarte bladzijde uit haar verleden. Boris en Koen ... Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen ... Man ontsnapt aan de dood na krokodilaanval | Video ... ... . Boris en Koen ... Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien. Wayne Spillett mag zijn engelbewaarder danken: de man ontsnapte aan de dood toen hij op een Britse autosnelweg reed en er plots een houten plank, afkomstig van zijn voorligger, op hem afkwam. Het ... Ontsnapt aan de dood, Groningen. 345 likes. Op deze pagina houd ik jullie op de hoogte van het wel en wee tijdens het schrijven van mijn eer...

INFORMATIE

AUTEUR
Engelina Fenn
DIMENSIE
9,2 MB
BESTANDSNAAM
Ontsnapt aan de dood.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ontsnap je uit het criminele circuit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zicht te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood. Hoofdpersoon Monica raakt onverwachts verzeild in het criminele circuit en komt in aanraking met drugs. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Weet ze zich hieruit los te maken en te overleven? Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.Engelina Fenn (1973) is een in Drenthe geboren Groninger, waar ze nu al jaren woont. Dat ze opgroeide in Friesland maakt haar een echte Noorderling. Ze is een sprankelende persoonlijkheid die beide kanten van het leven heeft meegemaakt. Eerder publiceerde ze korte verhalen, waarvan een aantal is gepubliceerd in twee bundels. Wekelijks schrijft ze een column in de digitale wijkkrant, altijd weer met een belangrijk moraal erin verweven.

Wil je het boek lezen?Ontsnapt aan de dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Engelina Fenn. Lezen Ontsnapt aan de dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN