Je hebt jezelf wel gemaakt!

Je hebt jezelf wel gemaakt! - Lutgard Vets | Northernlights300.org

... te schrijven welke zinnen op zo'n moment steeds terugkomen ... De grootste fout die je als werknemer op het werk kunt ... ... . Waarom vindt je innerlijke criticus dat je een fout hebt gemaakt? En heeft het eigenlijk wel zin om zo te oordelen? Deze verwijten naar jezelf kun je misschien niet tegenhouden, maar je kunt wel bepalen wat je ermee doet. Herken je jezelf in deze zin: 'Ik ben niet goed genoeg.'(?) Misschien is dat de kern van het probleem, dat je een heel sterk 'negatief geloof' hebt, zoals ik dat in mijn boek 'Laat Los' noem. Een voordeel van een negatief geloof is trouwens dat je j ... Je hebt jezelf wel zelf gemaakt! - Versterkende ... ... . Een voordeel van een negatief geloof is trouwens dat je jezelf klein houdt. Heb je daar weleens over nagedacht, over de voordelen van wat je doet? Tip 2. Ben jezelf. Bereid de inhoud en vorm van je pitch goed voor zodanig dat ze in die korte tijd kunnen kennismaken met wie jij als persoon bent en wat jou bijzonder maakt. Onthoud dat wat je zegt niet snel blijft hangen, maar wat je laat zien, ervaren, voelen van jezelf wel. Probeer dus echt wat van jezelf te laten zien en niet alleen droge ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lutgard Vets
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
Je hebt jezelf wel gemaakt!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een handleiding om je uit het waarnemingsniveau van het slachtofferbewustzijn te helpen stappen en de verantwoordelijkheid voor je creatie bewust in eigen handen te kunnen nemen. Het weerlegt wetenschappelijk de oude overtuiging die ons doet geloven dat alles genetisch bepaald is en dat we slachtoffers zijn van onze genen en leefomstandigheden. Het levert een praktische handleiding die je kan versterken om met jezelf aan de slag te gaan en alzo evenwicht en vrede te vinden. Het beschrijft tevens hoe we in de huidige wereldwijde crisis als mensheid terechtgekomen zijn en hoe we er ook terug uit kunnen geraken als we er samen voor kiezen liefde te laten triomferen.

Wil je het boek lezen?Je hebt jezelf wel gemaakt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lutgard Vets. Lezen Je hebt jezelf wel gemaakt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN