Gids voor online communicatie in de kerk

Gids voor online communicatie in de kerk - Eric van den Berg | Northernlights300.org

...kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media ... Amazon.fr - Gids voor online communicatie in de kerk - Van ... ... . Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Gids voor online communicatie in de kerk (Dutch Edition) eBook: Berg, Eric van den: Amazon.de: Kindle-Shop Bestel Gids voor online communicatie in de kerk Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Bestel Gids voor online communicatie in de kerk eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De titel van het boek is 'Gids voor online communicatie in de kerk'. Aansluitend aan de presentatie verzorgt de auteur een workshop over dit onderwerp ... Boek: Gids voor online communicatie in de kerk ... ... . Aansluitend aan de presentatie verzorgt de auteur een workshop over dit onderwerp. Hij schreef een boek waarmee kerken hun website kunnen veranderen in een magneet waar mensen met plezier aan werken. De kerkdeur mag doordeweeks regelmatig gesloten zijn, de kerk is 24 uur per ......

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van den Berg
DIMENSIE
4,52 MB
BESTANDSNAAM
Gids voor online communicatie in de kerk.pdf

OMSCHRIJVING

Eric van den Berg Gids voor online communicatie in de kerk De meeste kerken staan 24 uur per dag open dankzij hun website of social media. Maar kerken ploeteren met de veelheid aan mogelijkheden. De website bungelt erbij. Webmasters klagen over weinig aandacht. Webredacties krijgen geen teksten toegestuurd. Kerkenraden zitten met hun handen in het haar door het gebrek aan controle. Een strategie ontbreekt. Samenhang tussen kerkblad en website is zoek. Wat nu? Afhaken en het licht uit doen? Draai het eens om. Wat als je meer bezoekers krijgt? Wat als je bezoekers kerkganger worden? Wat als je donaties via de website binnenkrijgt? Wat als de website voor de kerk gaat werken, in plaats van andersom? Wil je dat? Met dit boek verander je je website in een magneet waar je met plezier aan werkt. Met praktische tips voor besturen, webmasters, communicatieadviseurs en pastorale krachten in christelijke organisaties. Eric van den Berg MA is online communicatie expert en veelgevraagd communicatieadviseur op het kerkelijk erf. Hij trainde en coachte meer dan 2500 kerkelijke vrijwilligers. Hij schreef 7 boeken over internet en levert vaste bijdragen voor KRO-NCRV radio.

Wil je het boek lezen?Gids voor online communicatie in de kerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van den Berg. Lezen Gids voor online communicatie in de kerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN