De dag dat we Andy zijn arm afzaagden

De dag dat we Andy zijn arm afzaagden - Marnix Peeters | Northernlights300.org

...¯nterviewd door Marnix, bracht ... De dag dat we Andy zijn arm afzaagden | ISBN 9789085423911 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De dag dat we Andy zijn arm afzaagden - Marnix Peeters ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De eerste resultaten zagen in 2012 het daglicht: onder auspiciën van Robbert Ammerlaan verscheen toen bij De Bezige Bij zijn debuutroman, De dag dat we Andy zijn arm afzaagden. Het boek verscheen ook in het Italiaans (Il giorno che segammo il braccio a Andy). Hilarische vulgariteit. En omgekeerd. Vorig jaar baarde Marnix Peeters, daarvoor vooral bekend als journalist bij onder andere Humo en De Morgen, zij ... bol.com | De dag dat we Andy zijn arm afzaagden (ebook ... ... . Hilarische vulgariteit. En omgekeerd. Vorig jaar baarde Marnix Peeters, daarvoor vooral bekend als journalist bij onder andere Humo en De Morgen, zijn eerste literaire kind in boekvorm: De dag dat we Andy zijn arm afzaagden. Het is zijn aandoenlijke en bespiegelende doch hilarische debuutroman. Het boek werd onder meervoor De Bronzen Uil 2012 genomineerd (deRead More De dag dat we Andy zijn arm afzaagden is een smerig sprookje waarbij niemand de ogen droog zal houden - komen de tranen niet uit medelijden met de jonge Werner, dan wel van het lachen. Marnix Peeters is een verteller van een zeldzaam hilarische soort, met een verbeelding die in Vlaanderen zijn gruwelijke gelijke niet vindt. De dag dat we Andy zijn arm afzaagden is een smerig sprookje waarbij niemand de ogen droog zal houden - komen de tranen niet uit medelijden met de jonge Werner, dan wel van het lachen. Marnix Peeters is een verteller van een zeldzaam hilarische soort, met een verbeelding die in Vlaanderen zijn gruwelijke gelijke niet vindt. Abonneer op De dag dat we Andy zijn arm afzaagden Copyright © 2018 | Theaterarchief...

INFORMATIE

AUTEUR
Marnix Peeters
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
De dag dat we Andy zijn arm afzaagden.pdf

OMSCHRIJVING

'Nogmaals: men let even niet op, in het leven, men kijkt een paar tellen de andere kant uit, en de dag kan verwisseld zijn voor de pikzwarte nacht, de heerlijk dampende schotel met lievelingskost, waar men nietsvermoedend al een stuk van naar de mond aan het brengen was, kan veranderd zijn in een stinkende berg kak.' Ziedaar de levenswijsheid die Werner Plöts al als tiener vergaard heeft. Twee jaar nadat hij door zijn vader aan de schrale zorgen van de aartslelijke zusters Crique is toevertrouwd, trekt hij de wereld in. Met Orzas, een vadsige beer die een poot mist, aan zijn zijde sukkelt hij van de regen in de drop. Wie hij ook ontmoet, er wordt van de aimabele jongen geprofiteerd, hetzij voor geld, hetzij voor seks. De dag dat we Andy zijn arm afzaagden is een smerig sprookje waarbij niemand de ogen droog zal houden - komen de tranen niet uit medelijden met de jonge Werner, dan wel van het lachen. Marnix Peeters is een verteller van een zeldzaam hilarische soort, met een verbeelding die in Vlaanderen zijn gruwelijke gelijke niet vindt.

Wil je het boek lezen?De dag dat we Andy zijn arm afzaagden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marnix Peeters. Lezen De dag dat we Andy zijn arm afzaagden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN