De Anti-Hufter Methode

De Anti-Hufter Methode - R. Sutton | Northernlights300.org

...lve garen, kloothommels en andere schadelijke personen op het werk Auteur: R ... Robert Sutton | Businezz ... . Sutton Taal: Nederlands De ene nog erger dan de andere. Veel van de hufter-voorbeelden worden in dit boek beschreven en laten je mond soms openvallen van verbazing. Gebeurt dit echt?! Reden voor Robert om samen met anderen de anti-hufter methode te introduceren. Niet zomaar een manier om lastpakken te weren, maar een methode die door heel het bedrijf gedragen moet worden. Hufters. In het privéleven wellicht nog aan te ontkomen, maar op het werk ... De Anti-Hufter Methode te Koop Aangeboden op Tweedehands.net ... . Hufters. In het privéleven wellicht nog aan te ontkomen, maar op het werk zijn ze een moeilijk te bestrijden kwaad. Hufters zijn net onkruid, ze vermenigvuldigen zich razendsnel en ze zijn nauwelijks uit te roeien, stelt de Amerikaanse Robert Sutton in zijn boek De anti-hufter methode. De anti-hufter methode kleine overlevingsgids om het hoofd...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Sutton
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
De Anti-Hufter Methode.pdf

OMSCHRIJVING

'Wat een hufter!' Kunt u zich hier iemand bij voorstellen? Jazeker! Het is uw medewerker, uw collega, uw directeur, uzelf misschien. De vuile hufter is die onuitstaanbare, van tijd tot tijd briljante, maar altijd schadelijke persoon wiens aanwezigheid het leven, de atmosfeer en - heel vaak - de performance van een bedrijf of een organisatie verziekt. 'De anti-huftermethode' is een boek dat dit belangrijke probleem identificeert en behandelt: de aanwezigheid en de invloed van hufters op de werkplek.Robert Sutton laat zien dat hufters op het werk geen kleine hinderpalen maar serieuze obstakels voor succes zijn. Hij biedt strategieën voor het overleven en terugvechten in organisaties die worden geteisterd door eikels, tirannen, halve garen, kloothommels en andere schadelijke personen.Zou het niet geweldig zijn als we door het leven konden gaan zonder mensen tegen te komen die ons met hun opmerkingen en gedrag onderuit proberen te halen? Dit boek richt zich op het verwijderen van die lui door hen erop aan te spreken als ze anderen van hun zelfrespect en waardigheid beroven.

Wil je het boek lezen?De Anti-Hufter Methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Sutton. Lezen De Anti-Hufter Methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN