Operatie 'werk Arthur de deur uit'

Operatie 'werk Arthur de deur uit' - Arthur Gotlieb | Northernlights300.org

...minutieus, goed onderbouwd betoog van een werknemer die het totaal niet eens is met zijn negatieve werkbeoordelingen, en op zoek gaat naar het waarom ... Boek PDF Operatie 'werk Arthur de deur uit' | BANK72 PDF ... . Operatie 'werk Arthur de deur uit ... Arthur blijkt de gang van zaken op zijn werk minutieus geboek - staafd te hebben. Met een onderbouwd betoog vecht Arthur zijn negatieve beoordeling aan. Bij veel van zijn beweringen verwijst hij naar onderliggende documenten, interne correspondentie of Operatie 'werk Arthur de deur uit', Arthur Gotlieb, Joep Dohmen & Jeroen Wester, Bertram & de Leeuw, 320 blz., 18,95 euro. Media en cultuur Boeken. Henk Maassen. Henk Maassen (1958) is journalist bij Medisch Contact, met speciale belangstelling voor psychia ... Operatie 'werk Arthur de deur uit' by dagboek van een ... ... ., 18,95 euro. Media en cultuur Boeken. Henk Maassen. Henk Maassen (1958) is journalist bij Medisch Contact, met speciale belangstelling voor psychiatrie en neurowetenschappen, sociale geneeskunde en economie van de gezondheidszorg. Title: Operatie werk arthur de deur uit, Author: Mark D, Name: Operatie werk arthur de deur uit, Length: 17 pages, Page: 1, Published: 2014-09-05 Issuu company logo Issuu Operatie "werk Arthur de deur uit" | Arthur Gotlieb. dagboek van een ongewenste werknemer. Zet op mijn lijst . Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemer. Onder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester "Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd. Lees „Operatie werk Arthur de deur uit dagboek van een ongewenste werknemer" door Arthur Gotlieb verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Persoonlijk en aangrijpend versl...

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur Gotlieb
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Operatie 'werk Arthur de deur uit'.pdf

OMSCHRIJVING

Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemerOnder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester''Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd. Voor alles ben ik geschrokken van hoe slecht mensen kunnen zijn. Mijn verontwaardiging probeer ik te bedwingen. Als je toegeeft aan je boosheid, ga je lijken op datgene waartegen je vecht.''Jarenlang werkt Arthur Gotlieb (1963) met veel plezier bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), de toezichthouder die de besteding van 90 miljard euro in de zorg bewaakt. Een toegewijde en zorgvuldige ambtenaar, maar ook een begaafd fotograaf en pianospeler. Een intelligente, gevoelige man met een scherp observatievermogen. De cultuur op zijn werk verandert. Hij voelt zich niet meer gewaardeerd. Sterker, hij wordt genegeerd, tegengewerkt en buitengesloten. Ze willen hem kwijt, is zijn stellige overtuiging.Arthur besluit zich te verzetten. In een uniek, uitgebreid en minutieus onderbouwd bezwaarschrift tegen zijn beoordeling legt hij op overtuigende wijze de schokkende acties van zijn managers vast. Hij wordt een klokkenluider tegen wil en dank. Begin 2014 pleegt Arthur zelfmoord. Met zijn verhaal staat Arthur symbool voor de ongewenste werknemer van vandaag.

Wil je het boek lezen?Operatie 'werk Arthur de deur uit' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Gotlieb. Lezen Operatie 'werk Arthur de deur uit' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN