En...actie!

En...actie! - Joost Kadijk | Northernlights300.org

...gericht door Jonas Peeters. Hij begon met filmen in 2007 (toen nog onder de naam TVis entertainment) en doet dat nu, meer dan 10 jaar later nog steeds met evenveel plezier ... AANBIEDINGEN EN ACTIE'S | KING microscrews ... . Het is een mooie afwisseling met zijn job als software engineer en een ideale manier om zijn creativiteit te botvieren. Reageer op En… actie! Klik hier om je antwoord te annuleren. Naam Dit veld is verplicht Emailadres Vul een geldig emailadres in Reactie. Dit veld is verplicht Reageren. Current [email protected] * Er zijn 3 reacties op En… actie! Johan Kok 2 april 2020 Waarom doen de filmpjes het niet? 2 april 2020 at 9:09 pm ... 'A ... Reflectie en actie — University of Twente Research Information ... . Dit veld is verplicht Reageren. Current [email protected] * Er zijn 3 reacties op En… actie! Johan Kok 2 april 2020 Waarom doen de filmpjes het niet? 2 april 2020 at 9:09 pm ... 'Aandacht, Acceptatie en Actie!' door Corrie Reijngoud - Onze prijs: €27,50...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Kadijk
DIMENSIE
7,89 MB
BESTANDSNAAM
En...actie!.pdf

OMSCHRIJVING

Een must voor elke trainer en groepsleider.Lees, blader, noteer, visualiseer, voel, glimlach, sta recht, beweeg, toon lef, speel, vertrouw en laat creativiteit door je daden stromen. - Igor Byttebier, auteur van Creativiteit Hoe?ZO!Voorwaarden scheppenIn de douche, terwijl je aan het joggen bent, net voordat je in slaap valtWaar krijg jij je beste ideeën? Creatieve oplossingen komen meestal vanzelf wel bovendwarrelen als je maar tijd en geduld genoeg hebt. Maar als je die tijd en dat geduld nou eens niet hebt? Wat dan? Dan is het belangrijk op het goede moment de juiste voorwaarden te scheppen voor een creatief proces. Maar hoe doe je dat? En hoe stimuleer je anderen om het beste uit hun creatieve zelf te halen?KatalysatorDe oplossing is nu beschikbaar, want EnActie! is een boekje vol met katalysatoren en triggers waarmee je iedereen die dat wil (ook die stille willy en dat muurbloempje), een kans kunt geven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te verzinnen voor ingewikkelde problemen.Gecombineerde techniekenDe auteurs hebben technieken uit het improvisatietheater gecombineerd met de drie fasen uit het creatief proces. En uit die cocktail is een verrassende, bruisende en prikkelende nieuwe aanpak ontstaan voor het begeleiden van brainstorms en andere creatieve processen. Alle oefeningen zijn in de praktijk getest en klaar voor gebruik voor elke trainer, groepsleider en docent.EnActie! is het eerste Nederlandstalige boek over creatieve (groeps)processen begeleiden en stimuleren, en hoort gewoon thuis in de professionele trainersboekenkast.

Wil je het boek lezen?En...actie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Kadijk. Lezen En...actie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN