De trouwkapel

De trouwkapel - Rachel Hauck | Northernlights300.org

.... Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de ... De trouwkapel (9789029726474): Rachel Hauck: CLC Boeken en ... ... ... Met De trouwkapel is Rachel Hauck er weer in geslaagd een boeiend, afwisselend, veelzijdig en romantisch verhaal te schrijven waarin de liefde een grote rol speelt. Tijdens het lezen voel je je betrokken bij de sympathieke personages, dompel je je onder in hun moeilijkheden en zweef je met hen mee op de wolken van romantiek. De trouwkapel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatu ... bol.com | Rachel Hauck artikelen kopen? Alle artikelen online ... . De trouwkapel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman 'De trouwkapel' van Rachel Hauck. Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, a De trouwkapel (eBook) Hallo! Op zoek naar een De trouwkapel-boek geschreven door auteur Rachel Hauck? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman 'De trouwkapel' van Rachel Hauck. Rachel Hauck is een geweldige auteur. Download en lees het boek De trouwkapel op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De trouwkapel in PDF, ePUB, MOBI. De trouwkapel (e-boek) door Hauck, Rachel, EAN 9789029726481. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. De beste trouwkapellen in Las Vegas, Nevada. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste trouwkapellen in Las Vegas op Tripadvisor. De boeken van Rachel Hauck zijn romantisch en bijzonder geschikt om bij weg te dromen. Het huwelijk is vaak een centraal thema in haar werk: ze schreef de romans 'De bruidsjurk', 'De trouwkapel' en 'De bruidswinkel'. Haar debuut 'De bruidsjurk' werd lovend ontvangen door lezers en pers. Normaal € 22,99 IN DECEMBER 2019 slechts € 8,99 . Productspecificaties . ISBN: 9789029726474 Hoofdtitel: De trouwkapel Auteur: Hauck, Rachel Vertaler: Keesmaat, Willem Commerciële titel: De trouwkapel Nur: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle Boeksoort: Algemeen Druk: 1 9789029726474 - De trouwkapel door Rachel Hauck.. Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman 'De trouwkapel' van Rachel Hauck. Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een t.. De trouwkapel (eBook) De trouwkapel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De trouwkapel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De trouwkapel. L...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Hauck
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
De trouwkapel.pdf

OMSCHRIJVING

Liefde krijgt een tweede kans in de romantische feelgoodroman 'De trouwkapel' van Rachel Hauck. Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden? Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven. Als Taylor een opdracht aanneemt in haar geboortedorp komt ze op het spoor van een groot familiegeheim. Rachel Hauck schrijft romans omdat ze daarin kan schrijven over de dingen die er echt toe doen in het leven. Haar debuut 'De bruidsjurk' werd lovend ontvangen door lezers en pers.

Wil je het boek lezen?De trouwkapel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Hauck. Lezen De trouwkapel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN