Sjaan Nel Konijn

Sjaan Nel Konijn - Cora Sakalli | Northernlights300.org

...ig adviesbureau en je vader een warrige goedzak ... Sjaan Nel Konijn - Coco van Rijn | 9789048855803 ... ... . Zíj wilde je... Sjaan Nel Konijn. Wanneer je de naam Sjaan Nel vreemd vindt, zul je ongetwijfeld moeten lachen wanneer je ontdekt hoe de naam tot stand is gekomen. Haar moeder had de naam Chanel bedacht, maar vader verstond het dus net even iets anders. Sjaan is vaak te vinden bij haar beste vriend Storm. Hij woont met zijn moeder in het Haantje. 'Sjaan Nel Konijn' is een hilarisch, maar op momenten zeker ook spannend en ontroerend jeugdboek. Het is bijna niet te geloven dat dit het eers ... Website van Cora Sakalli, schrijfster van o.a. Sjaan Nel ... ... . Het is bijna niet te geloven dat dit het eerste boek van deze auteur is. Het verhaal is uitstekend opgebouwd, leest vlot en sluit perfect aan bij de belevingswereld van wat oudere kinderen. Antoinette(41): Sjaan Nel Konijn is een geweldig boek voor kinderen. Het verhaal kent een goede opbouw en de spanning is super leuk bedacht. Ik heb verschillende keren met een glimlach gelezen. De avonturen die ze meemaken, de ongelukken maar ook de strijd om Bitterkerk en het Haantje te redden is subliem uitgewerkt. 'Sjaan Nel Konijn' door Coco van Rijn - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Wat een avontuur als Sjaan Nel Konijn op zoek gaat naar de dader! | auteur: Coco van Rijn| illustrator: Iris Boter | uitgeverij: Moon | Hardcover en E-book | recensent: Antoinette en Katinka van Steeg | Recensie Sjaan Nel Konijn Inhoud In het dorpje Bitterkerk waar de kinderen Sjaan Nel, Pien en Storm wonen, is niet veel meer te beleven. Sjaan Nel Konijn. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2018 Kenmerken daisy streaming audio (05 uur, 27 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken met illustraties van Iris Boter Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Moon, [2018]. - 239 pagina's. Titel: Sjaan Nel Konijn Uitgeverij: Moon Jaartal: 2018 Bladzijden: 240 Illustrator: Iris Boter Genre: detective Leeftijd: 10+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. 9789048842230 9048842239 Sjaan Nel Konijn Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wild...

INFORMATIE

AUTEUR
Cora Sakalli
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
Sjaan Nel Konijn.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan zit je mooi met de gebakken peren. Zeker als je ouders dan ook nog eens hun huis doormidden knippen om vervolgens ieder hun eigen gang te kunnen gaan. Sjaan kan gelukkig altijd bij haar beste vriend Storm terecht. Hij woont met zijn moeder in het Haantje; de enige gezellige plek in het verlaten dorpje Bitterkerk. Er is een frituurpan, een gezellig barretje en een oud bankstel waarop Sjaan, Storm en hun vriendin Pien les krijgen. Dan besluit de geniepige dorpsmanager dat het Haantje gesloopt moet worden om ruimte te maken voor een chique golfbaan. Storm en zijn moeder zullen moeten verkassen naar de grote stad. Tot overmaat van ramp stapelen de ongelukken rond het Haantje zich op. De dorpsmanager vindt het er zelfs zo gevaarlijk dat hij haast wil maken met de sloop. Sjaan vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Zijn het wel ongelukken die er gebeuren bij het Haantje of is er meer aan de hand...?

Wil je het boek lezen?Sjaan Nel Konijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cora Sakalli. Lezen Sjaan Nel Konijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN