Over moederliefde

Over moederliefde - Thich Nhat Hanh | Northernlights300.org

... uniek. In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder ... Wat is de betekenis van moederliefde - Ensie ... . Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek. Cynthia is namelijk geen gewoon meisje van twintig uit Vlaardingen. Ze is als enige van het gezin Stomphorst normaal begaafd, en woont ... Moederliefde. Terwijl je uit 't raam staart laat je de vingers ongeduldig trommelen op het hout van de venst ... Mooie Teksten over Moeders ... ... Moederliefde. Terwijl je uit 't raam staart laat je de vingers ongeduldig trommelen op het hout van de vensterbank en vraagt me met zeurderige klank wanneer of we gaan schommelen je heft het gezicht en lacht me toe terwijl ik jam van je mondhoek veeg je kijkt me aan maar je blik is leeg en geeuwend zeg je: 'k ben zo moe De pop bungelt; z ... De documentaire 'Moederliefde' liet ons zien hoe Cynthia Stomphorst als jongste dochter in een gezin met verstandelijk bep...

INFORMATIE

AUTEUR
Thich Nhat Hanh
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
Over moederliefde.pdf

OMSCHRIJVING

In Over moederliefde legt Thich Nhat Hanh op inspirerende wijze uit welke rol moeders en kinderen vervullen en wat de bijzondere band tussen kinderen en moeders inhoudt. Aan de hand van boeddhistische beginselen en herinneringen aan zijn eigen moeder laat Thich Nhat Hanh zien hoe je vrede kunt vinden in de band met je moeder en deze band meer kunt waarderen. Dit boekje met persoonlijke verhalen over liefde, strijd en verzoening is een kostbaar kleinood.De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld dankzij zijn uitstraling en wijsheid. Hij werd genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede en geeft wereldwijd lezingen en retraites over mindfulness.

Wil je het boek lezen?Over moederliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thich Nhat Hanh. Lezen Over moederliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN